Duke Nukem Forever PC

Duke Nukem Forever PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
NEM RENDELHETŐ
A Duke Nukem Forever PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Duke Nukem Forever PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Duke Nukem Forever PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

14 év folyamatos fejlesztés után idén júniusban végre megjelenik (?) a milliók által várva-várt Duke Nukem Forever. A videojáték történelem leghosszabb elkészítési idejével büszkélkedő alkotása minden szempontból kiemelkedőnek ígérkezik: Egyedi stílusának és játékmenetének köszönhetően a sorozat rajongóin túl azok számára is garantáltan élvezetes lesz, akik bár nem ismerik a nőcsábász Duke korábbi kalandjait, de egy igazán jó old school FPS-re vágynak!

A DNF meglehetősen kalandos utat járt be már eddig is (pedig még meg sem jelent): Az eredeti fejlesztőcsapat (3D Realms) egy évvel a Duke Nukem 3D után, 1997-ben kezdte meg a munkálatokat, melyek egészen 2009-ig tartottak: ekkor ugyanis anyagi okokból lelőtték a projektet. Úgy tűnt Duke végleg eltűnik a süllyesztőben, de pár hónap csend után a Gearbox Software (Brothers in Arms széria, Borderlands) bejelentette: Ők dolgoznak tovább a játékon. Egészen idén januárig kellett várnunk a következő fontos momentumra, mely egy megjelenési dátum volt: 2011 Május 6. Persze márciusban ezt egy hónappal eltolták, de jelen pillanatban úgy tűnik Június 10-én végre tényleg megjelenik a Duke Nukem Forever!

A játék rengeteg újdonságot tartalmaz, de alapvetően hű marad önmaga tradícióihoz és az előző részhez hasonlatosan ezúttal is egy őrült kalandot kínál. Csajozós Duke ezúttal keményebb, mint valaha, poénjai jobban betalálnak, mint bármikor korábban, s mordályai is halálosabbak minden eddig látottnál. Nem kérdés, A Földet elárasztó disznófejűek inváziójának csak Ő tud gátat szabni! Bújj Duke bőrébe és tapasztald meg eddigi életed talán legnagyobb videojátékos élményét. Ha nem szeretnél lemaradni egy felejthetetlen, grandiózus játékról, rendeld elő még ma a Duke Nukem Forevert és mi INGYENESEN eljuttatjuk hozzád!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni Duke Nukem Forever-t és ha igen, kinek ajánlott?


Ez nem kérdés! A Duke Nukem Forever egy vérbeli - a régi idők belső személy nézetű lövöldéit idéző – FPS akciójáték, melyet a sorozat kedvelőin kívül bátran ajánlunk minden 18 évet betöltött játékosnak. A videojáték történelem egyik legfontosabb darabja ez, egy olyan alkotás, melynek minden vérbeli játékos gyűjteményében ott a helye! Az irányítandó karakter tipikusan olyan öntörvényű, saját értékrendek szerint ténykedő figura, akitől nem álnak távol a poénos (néha trágár) beszólások, két kanállal habzsolja az életet, imádja a könnyűvérű nőket, a hatalmas fegyvereket, viszont nem szereti a Földet leigázni vágyó ocsmány idegeneket. A játékos az ő bőrébe bújva veheti fel a harcot és élhet át egy felejthetetlen kalandot!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Leteszteltük a Duke Nukem Forever-t!
 - Leteszteltük a Duke Nukem Forever-t!
Duke Nukem Forever. Egy cím, melyet az elmúlt évtized fogalommá avanzsált. A „soha” szó szinonimájának is aposztrofált DNF páratlan módon több, mint 12 évig fortyogott a 3D Realms boszorkánymestereinek konyhájában, de – amit csak kevesen gondoltak volna - az örökkévalóságig tartó fejlesztés végül meghozta gyümölcsét: a napokban ugyanis boltokba került a játék.
Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére