Diablo III (Diablo 3) PC

Diablo III (Diablo 3) PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 1-3 munkanap
Westend: Utolsó darabok
Allee: 1-3 munkanap
Árkád: Utolsó darabok
Lurdy: 1-3 munkanap
Hunyadi tér: 1-3 munkanap
Soroksár: 1-3 munkanap
Szeged: 1-3 munkanap
Debrecen: 1-3 munkanap
Asia Center: 1-3 munkanap
Pécs: 1-3 munkanap
Miskolc: 1-3 munkanap
Eger: Utolsó darabok
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.889 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +59 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Diablo III (Diablo 3) PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Blizzard fejlesztői 1996-ban olyan játékot alkottak, ami egy műfaj alapvető alkotásának számított. Az izometrikus nézetű dungeon crawler műfaj alapműve lett a Diablo, majd a Diablo II, ami egészen 2012-ig aktív játékosokat tudhatott magáénak. Ekkor jelent meg a várva várt Diablo III, ami egy teljes, grafikát és játékmenetet érintő modernizáláson esett át.

A Diablo III egy akció-rpg, ami a Diablo II világát és alapjait viszi tovább. Látogass el újra Tristramba, ahova egy rejtélyes meteor csapódott be! Mentsd meg Deckart Kaint és segítségével deríts fényt a démonok elleni fegyver nyitjára! A Diablo III-ban négy teljes fejezetnyi történet vár, amely különböző helyszínekre kalauzol, hogy kiirtsd az ott lebzselő démonok ezreit. Az alapfokozaton kívül további nehézségi fokokat nyithatsz meg, ami a zsákmányul szerzett felszereléseid erejét is befolyásolja majd.

Válaszd ki a hozzád leginkább közel álló kasztot és mentsd meg a világot Diablo pusztításától! A mágus (Wizard) változatos varázslatokkal operál: különböző hatósugarú sebző varázslatok és defenzív képességek közül választhatod ki a játékstílusodhoz leginkább illőket. A szerzetes (Monk) egy agilis harcművész, aki különböző mantrákkal erősíti és védi meg magát és csapattársait. A barbár (Barbarian) a szerzetessel szemben sokkal robusztusabb harcos, aki nehéz fegyverekkel és nyers erővel esik neki az ellenfeleinek. A démonvadász (Demon Hunter) egy hihetetlenül gyors és veszélyes íjász, aki távolról iszonyú hatékony pusztítást tud véghezvinni. A sámán (Witch Doctor) egy különleges kaszt, aki vegyes képességekkel rendelkezik: képes élőhalott követők idézésére, erősítő varázslatok használatára, illetve közeli és távoli támadásokra is. A Diablo III-ban egyszerre csupán hat aktív képességet használhatsz, így meg kell majd találnod azokat, amelyek kiegészítik egymást és amelyeket a felszerelésed is erősít. Ez a megkötés elsőre szigorúnak tűnhet, de valójában segítségedre lesz a komolyabb csatákban, ahol gyorsabban tudsz majd reagálni a különböző helyzetekre.

A Diablo III többjátékos lehetőséget is biztosít: egyszerre akár négyen is kalandozhattok a démonok lepte pályákon és vadászhattok a minél értékesebb tárgyakra. A Diablo III egy sötét fantasy világban játszódik, RPG alapokra épít. A valós idejű harcrendszerrel bíró szerepjátékok kedvelőinek ajánljuk elsősorban a Blizzard legsikeresebb játékának, a Diablo II-nek a folytatását!

 

Rendszerkövetelmény

Minimum

Ajánlott

Operációs rendszer: Windows XP/ Vista/ 7/ 8

Operációs rendszer: Windows XP/ Vista/ 7/ 8

CPU: Intel Pentium D 2.8 GHz/ AMD Athlon 64 X2 4400+

CPU: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz/ AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.8 GHz

RAM: 1 GB

RAM: 2 GB

Videókártya: Nvidia GeForce 7800 GT/ AMD Radeon X1950 Pro

Videókártya: Nvidia GeForce 260/ AMD Radeon HD 4870

Tárhely: 12 GB

Tárhely: 12 GB

KÉPGALÉRIA:

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére