Desperados III (3) PC

Desperados III (3) PC
Státusz: Jelenleg nem elérhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás:
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
13.889 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +139 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Desperados III (3) PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

John Cooper csapata visszatér egy felejthetetlen történettel melynek színhelye a vadnyugat. Vágj neki az epikus kalandnak a Desperados III játékban, ahol minden fortélyra szükség lesz a győzelem érdekében. A taktikai játék egyik nagy előnye a felülnézet, mellyel mindent jól beláthatsz is utasításokat adhatsz ki az embereknek. A másik, hatalmas választék áll rendelkezésedre, amivel a túlerő fölé kerekedhetsz. Csak rajtad áll milyen taktikával teljesíted a feladatokat. Készen állsz egy ízig-vérig vadnyugati kalandra, ahol a sikerhez elengedhetetlen a jó terv és a csapatmunka?

Vár a nyugat és John Cooper válogatott csapata a Desperados III-ban, ahol rajtad és a csapatmunkán múlik, hogy képes leszel beteljesíteni a csapat bosszúját!

A játék a cudar vadnyugaton játszódik. A valós idejű játékmenetben fontos szerepet kap a dinamikus napszakváltozás, mely akár küldetésed sikerét növelheti vagy csökkentheti egy megfelelő időben elindított támadás. John Cooper csapata rendkívül vegyes. Összesen öt tagból áll a csoport és ezen egyének mindegyike eltérő képeséggel is rendelkeznek. A csapat mindegyik tagja szakértője a csendes lopakodásnak és a hangosabb, fegyverrel való feladat teljesítésnek. Csak rajtad áll, hogy ezek közül Te melyiket érzed sikeresebbnek a feladat teljesítéséhez. Ennek hatására egy feladat teljesítéséhez számtalan mód áll rendelkezésedre. Akár elcsábíthatod ellenfeled és így elütheti őt egy vonat és ez csupán egy a számtalan lehetőségek közül. A sikerhez elengedhetetlen a csapatmunka is. A csapat egyes tagjainak külön is kiadhatsz parancsokat ezzel létrehozva egy összehangolt támadást. Számtalan féle és fajta ellenfél várja, hogy a halálba küldhessen csak rajtad áll, hogy képes leszel e felül kerekedni rajtuk. Készen állsz megismerni egy izgalmakban és fordulatokban bővelkedő taktikai játékot?

  • Vesd bele magad egy klasszikus vadnyugati kalandba, mely változatos helyszínekkel vár
  • A kihívás kedvelők számára számos nehézségi szint áll a rendelkezésükre, akár ölés nélkül is végig lehet játszani a történetet
  • Győzd le ellenfeleidet a halálos és nem halálos módszerek között válogatva, miközben hibátlan csapatmunkával hajtják végre az egyes tagok feladataikat

Minimum

Ajánlott

Operációs rendszer: Windows 7 - 64 bit

Operációs rendszer: Windows 10 - 64 bit

CPU: Intel i3-530 vagy AMD Athlon II X3 460

CPU: Intel i5-750 vagy AMD Athlon X4 740

RAM: 8 GB

RAM: 12 GB

Videókártya: Nvidia GTX 560 vagy
Radeon HD 5850, 2GB

Videókártya: Nvidia GTX 760 vagy
AMD Radeon HD 7870, 3GB

Tárhely: 20 GB

Tárhely: 20 GB

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére