Desperados 3 Előrendelés Megjelenés ElőttPC

Desperados 3 PC
Státusz: Előrendelhető
Platform: PC
Korhatár: TBA év felett
Jótállás: 12 hónap
Figyelő

Értesítést kérek beérkezéskor
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
16.490 Ft
pc
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +165 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Desperados 3 PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 

John Cooper csapata visszatér egy felejthetetlen történettel melynek színhelye a vadnyugat. Vágj neki az epikus kalandnak a Desperados III játékban, ahol minden fortélyra szükség lesz a győzelem érdekében. A taktikai játék egyik nagy előnye a felülnézet, mellyel mindent jól beláthatsz is utasításokat adhatsz ki az embereknek. A másik, hatalmas választék áll rendelkezésedre, amivel a túlerő fölé kerekedhetsz. Csak rajtad áll milyen taktikával teljesíted a feladatokat. Készen állsz egy ízig-vérig vadnyugati kalandra, ahol a sikerhez elengedhetetlen a jó terv és a csapatmunka?

Vár a nyugat és John Cooper válogatott csapata a Desperados III-ban, ahol rajtad és a csapatmunkán múlik, hogy képes leszel beteljesíteni a csapat bosszúját!
 

A játék a cudar vadnyugaton játszódik. A valós idejű játékmenetben fontos szerepet kap a dinamikus napszakváltozás, mely akár küldetésed sikerét növelheti vagy csökkentheti egy megfelelő időben elindított támadás. John Cooper csapata rendkívül vegyes. Összesen öt tagból áll a csoport és ezen egyének mindegyike eltérő képeséggel is rendelkeznek. A csapat mindegyik tagja szakértője a csendes lopakodásnak és a hangosabb, fegyverrel való feladat teljesítésnek. Csak rajtad áll, hogy ezek közül Te melyiket érzed sikeresebbnek a feladat teljesítéséhez. Ennek hatására egy feladat teljesítéséhez számtalan mód áll rendelkezésedre. Akár elcsábíthatod ellenfeled és így elütheti őt egy vonat és ez csupán egy a számtalan lehetőségek közül. A sikerhez elengedhetetlen a csapatmunka is. A csapat egyes tagjainak külön is kiadhatsz parancsokat ezzel létrehozva egy összehangolt támadást. Számtalan féle és fajta ellenfél várja, hogy a halálba küldhessen csak rajtad áll, hogy képes leszel e felül kerekedni rajtuk. Készen állsz megismerni egy izgalmakban és fordulatokban bővelkedő taktikai játékot?

  • Vesd bele magad egy klasszikus vadnyugati kalandba, mely változatos helyszínekkel vár
  • A kihívás kedvelők számára számos nehézségi szint áll a rendelkezésükre, akár ölés nélkül is végig lehet játszani a történetet
  • Győzd le ellenfeleidet a halálos és nem halálos módszerek között válogatva, miközben hibátlan csapatmunkával hajtják végre az egyes tagok feladataikat

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére