Dead Island 2 PC

Dead Island 2 PC
Státusz: Előrendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Figyelő

Értesítést kérek beérkezéskor
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
 
Ár hamarosan
A termék szállítási díja: 500 Ft
Nézz vissza később, hogy megtudd hány pont jár érte.

Dead Island 2 PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

2015 tavaszán az egyik legismertebb zombis játéksorozat gazdagodik egy újabb résszel: jön ugyanis a DEAD ISLAND 2! Az első rész ügyesen ötvözte az akciót és a karakterfejlesztést egy zombi-invázió által tönkretett trópusi szigeten, a folytatás azonban sokkal komolyabb tétre játszik! A történet szerint a fertőzés nem korlátozódott egy szigetre, az Egyesült Államok kormánya ugyanis már karantén alá vonta Kalifornia egészét is! Ez jó hír azoknak, akik más államokban élnek, Neked azonban nem, hiszen karaktered a zombikkal és a maroknyi túlélővel lesz összezárva – a helyzet pedig szinte teljesen reménytelen. Van azonban esély a túlélésre, csupán annyit kell tenned, hogy minden zombit lemészárolsz, minden utadba akadó eszközt és fegyvert felhasználsz, hogy időt - és életet - nyerj!

Dead Island 2 Előrendelés, Vásárlás, infók


A Dead Island második részében továbbra is komoly szerepet kap a karaktered fejlesztése, az új tárgyak megszerzése, mindezek mellett azonban több akcióra, sokkal lendületesebb harcokra kell sázmítanod. Egy-egy sima zombi is komoly veszélyt jelenthet, ha nem vagy résen: a legegyszerűbb ellenfelek többet sebeznek majd, mint eddig, de könnyebben le is lehet őket gyűrni – cserébe azonban jóval több jön majd belőlük, mint eddig bármikor! Ha a történetes módból már kihoztad a maximumot, akkor várnak az online játékmódok: barátaiddal akár cooperatív, akár kompetitív módokban is összeugorhattok egy kis zombimészárlásra!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére