Dark Souls II Scholar of the First Sin (Dark Souls 2)

Dark Souls II Scholar of the First Sin (Dark Souls 2)
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
9.990 Ft
pc
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +100 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

Dark Souls II Scholar of the First Sin (Dark Souls 2) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna az, hogy a legnépszerűbb, legjobb konzolos játékok sorra ellátogatnak az asztali számítógépekre is. Mostanra azonban mindez valósággá vált: így juthattunk el oda, hogy többek között a From Software is aktívan számol a PC-s játékosokkal, ha egy új játék megjelenéséről van szó, melyre legjobb példa a Dark Souls II: Scholar of the First Sin! A 2013-as év egyik legjobb akció-szerepjátéka egy kegyetlen, már-már túlvilági világba kalauzol el, ahol erős ellenfelek egész hada szeretne legyőzni, de folyamatosan fejlődő karaktereddel, egyre jobb felszerelésekkel és varázslatokkal mégis sikerülhet a túlélés. A játékot sokan az Év Játékának tartották, nem ok nélkül: embert próbáló kihívásai, hatalmas, akár száz órákra lekötő tartalma, egyedi online multiplayere (más játékosok is csatlakozhatnak világodba, akár segítő, akár ártó szándékkal) kiemelte őt a szerepjátékok közül. Most pedig itt a felturbózott változat!
 
Dark Souls Scholar of the First Sin gameplay 01 Dark Souls Scholar of the First Sin gameplay 02

A Dark Souls II: Scholar of the First Sin minden olyan tartalmi bővítést alapfelszereltségként kínál, ami a játékhoz az elmúlt időszakban megjelent: ez négy DLC-t jelent, egyenként több órás, izgalmas extra tartalommal. Ezen kívül az új verzió sajátossága, a DirectX11-támogatás sem érhető el máshogy, így ha szeretnéd a lehető legszebb látványt kapni pécéden, akkor érdemes lesz ezt a verziót megvásárolnod! Mindezek mellett egy új ellenfél (és a hozzátartozó történet) is bekerült a játékba, illetve átalakították a fegyverek/skillek/varázslatok erőegyensúlyát is, hogy még kellemesebb, még izgalmasabb játékmenet várjon a veterán Dark Souls-játékosokra és a kezdőkre egyaránt!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére