Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Crysis 3 PC

Crysis 3 PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2017.09.21. (csütörtök)
Üzletünkben: azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
3.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

CRYSIS 3 ISMERTETŐ:

A Crysis trilógia február végén végre a harmadik részéhez érkezik. A hihetetlen grafikai minőségről híres Crytek fejlesztői a második rész sikereire és az azt ért kritikákra alapozva hozták létre a harmadik részt, amiben ismét egy érdekes történet és egy tartalmas, jól játszható multiplayer ötvözetét kaphatod majd kézhez a megjelenést követően.

A Crysis 3 történetében ismét a Prophet a főszereplő, aki ezúttal abban a hitben tér vissza New York városába, hogy egy biztonságos, ép terület várja majd, ami remek kiindulási pont lesz az idegen támadás elleni védekezéshez - ehhez képest a valóság jóval komorabb és szomorúbb ennél. New York ugyanis a korrupt CELL nanodómja alá került, ami alatt a természet gyorsan és kíméletlenül próbálja meg ismét visszanyerni az uralmat a város felett. Ez sebesen hömpölygő folyókat, hatalmas fákat, a közlekedést ellehetetlenítő mocsarakat jelent a város épületei közt és a legnagyobb felhőkarcolók belsejében is - talán mondanunk sem kell, hogy nem éppen egy ideális szituációról van szó. A minimum kétfrontos háborút csak a Prophet tudja megvívni, high-tech fegyvereivel és a környezet elvárásaihoz adaptálódó nanotechnológiás ruhája segítségével. Készülj egy olyan kalandra, ahol Te leszel a vadász!A Crysis 3 játékmenete továbbra is a roppant izgalmas speciális képességeid köré épül fel. Ez azt jelenti, hogy egy-egy küldetés alatt bármikor válthatsz az éppen elérhető különleges "ruha-képességek" közül - van, ami gyorsabb mozgást tesz lehetővé, vagy épp jóval nagyobb tűzerőt biztosít neked, de a közönségkedvence lopakodós erő is visszatér majd a játékba. A tapasztalt játékosokat a kezdőktől az választja el leginkább, hogy mikor és hol használják ezeket a képességeket. A Crysis 3-ban szükséged lesz ezekre az extrákra ahhoz, hogy a veszélyesebb ellenfelek csoportjait gond nélkül tudd eltenni láb alól, és persze az esetleges meneküléskor (vagy nevezzük csak taktikai visszavonulásnak?) is hasznos eszközök állnak majd a rendelkezésedre. Ezek a speciális képességek különböztetik meg elsősorban a Crysist a többi lövöldözős játéktól - na meg a grafika.
A Crysis 3 a Crytek által több, mint fél évtizede csiszolgatott és tuningolt CryEngine 3 grafikus motor található meg. Ez felelős a játék teljes látványvilágáért, ami ezúttal is mind Xbox 360-on, mind PlayStation 3-on alaposan kihasználja a gépekben rejtőző erőforrásokat. Pécén a látvány természetesen még ennél is jóval komolyabb: a szépségnek ott csak géped ereje szabhat határt!


Persze a jó játékmenet és a pompás látványvilág nem mindenkinek elég: a Crytek rájuk is gondolt, és a fejlesztők angol stúdiója csak és kizárólag a többjátékos mód csiszolására fordította erőforrásait az elmúlt több, mint egy évben! A Crysis 3 tehát 2013 első masszívabb belsőnézetes lövöldözős játékának igérkezik, olyan minőségben, amihez foghatót évente csak egyszer-kétszer látni. Ha szereted a műfajt, akkor igazán kár lenne kihagynod mindezt!
Crysis 3 PC

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
Intel Core2 Duo 2.4 Ghz (E6600) / AMD Athlon64 X2 2.7 Ghz (5200+)
RAM:
2GB Memory (3GB on Vista)
GPU:
DirectX 11 graphics card with 1Gb Video RAM
Nvidia GTS 450 / AMD Radeon HD5770
DX:
Directx 11
OS:
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
Tárhely:
At least 17 GB of free space
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
2.4 GHz Intel Core i5-750 / 2.7 GHz AMD Phenom II X4 805
RAM:
4GB Memory
GPU:
DirectX 11 graphics card with 1GB Video RAM
Nvidia GTX 560 / AMD Radeon HD5870
DX:
DirectX 11
OS:
Windows Vista, Windows 7 or Windows 8
Tárhely:
At least 17 GB of free space

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére