Call of Duty: Modern Warfare 3 (CoD MW3)

Call of Duty: Modern Warfare 3 (CoD MW3)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty: Modern Warfare 3 (CoD MW3) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty: Modern Warfare 3 (CoD MW3) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Call of Duty: Modern Warfare 3 (CoD MW3) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető, információk a játékról
 

A Call of Duty sorozatot egészen biztosan nem kell senkinek bemutatni, aki szereti a belsőnézetes lövöldözős játékokat. A sorozat eredetileg nem tartozott a legnépszerűbbek közé - bár rétegjátéknak sosem volt nevezheto -, mert a piac igencsak telítve volt a sok-sok Második Világháborús játékkal. Ez a trend aztán szépen lassan el is múlt, a Call of Duty fejlesztői pedig úgy döntöttek, hogy eljött az idő valami drasztikus irányváltozásra, és búcsút is vettek a történelmi időszaknak. 2007-ben jelent meg a Modern Warfare, ami a jelenlegi generáció egyik fordulópontja volt. A játék azonnal a legnépszerűbb fps lett a multiplayer csatározások frontján mind Xbox 360-on (a frissen megjelent Halo 3-at is leelozte a játékosok számában), mind PlayStation 3-on (ahol nem is volt akkoriban túlzottan sok riválisa). A többi már "történelem": az Infinity Ward és a Treyarch csapata évente váltakozva hoztak újabb és újabb részeket, a tavalyi Black Ops pedig minden elképzelhető rekordot megdöntött - és csak egyetlen egy játéknak van esélye arra, hogy ismét a legnépszerűbb lövöldözős multiplayer szórakozás legyen a konzolok és a pc-k világán: ez pedig a Call of Duty: Modern Warfare 3.

Történeti áttekintés:

A Call of Duty: Modern Warfare 3 a második rész után játszódik, így történeti szempontból ismét a Harmadik Világháború kitörését és az Orosz Föderáció invázióját élhetjük át: a seregek immáron egyidej?leg támadják Európát és az Amerikai Egyesült Államok területét is. Az invázió megállíthatatlannak tűnik - de az általunk vezetett elitalakulat változatos feladatokon keresztül próbálja meg a fontos katonai célpontokat kiiktatni, a kulcsfontosságú területeket elfoglalni - és ha úgy adódik, még egy atomtámadástól is megmenthetjük majd az ártatlanokat: erre persze most még nem vehetünk mérget, de ki tudja... A Modern Warfare 3 minden szempontból a második MW továbbfejlesztett változatának számít. A grafikus motor idén is sok-sok apró fejlesztésen esett át, hogy továbbra is hihetetlenül látványos, pörgős, és emlékezetes akciókban vehessünk részt: a fejlesztők igérete szerint a 60fps-es képfrissítés végig megmarad a játékban, ami még mindig a jelen generációs Call of Duty játékok védjegyének számít.

Játékmódok, multiplayer lehetőségek, újítások:

Természetesen az egyjátékos kalandok mellett ezúttal is szerepel a co-op, mint választható játékmód - és a népszerű trendeknek megfelelően az ellenfelek megállíthatatlanul özönlő seregét ("Horda", vagy "Firefight", ahogy más játékokban megismerhettük ezt a játékmódot) is megpróbálhatjuk feltartóztatni legjobb tudásunk szerint: és ezt is játszhatjuk egyedül, vagy csapatban. De a Modern Warfare sorozat nem csak a látványos, felejthetetlen pillanatokkal kecsegtető egyjátékos kalandja miatt ilyen népszeru, hanem a hosszú hónapokra, évekre lekötő multiplayere miatt. Amiben szintet lépünk, ahol folyamatosan új fegyvereket és lehetoségeket érünk el, és egyre jobban memorizáljuk a pályákat, a jó kis kempelo pozíciókat, és egyre ügyesebben használjuk eszköztárunkat a túléléshez.

Az Infinty Ward tanult az elődök hibáiból, és alaposan átformálta a multiplayer játékmódot, hogy 2011-es színvonalat kínálhassanak nekünk. A Killstreak rendszernek búcsút vehetünk a multiplayer játékmódban: immáron helyét a "pointstreak" veszi át, ami hasonlóan mûködik, mint a korábbi rendszer, azzal a különbséggel, hogy immáron beleszámít ebbe az összes objektíva teljesítése is (tehát például zászlók megszerzése, célterület elfoglalása vagy megvédése, stb.) - így a játékosok jobban motiválva lesznek arra, hogy ne csak egymásra vadásszanak, hanem a kitûzött célt is próbálják elérni hõsükkel. Távozik a korábban látott szintlépõs/perkes szisztéma, és immáron az általunk választott fegyver fejlõdik a karakterünkkel, és kap megnövelt stabilitást, precizitást, sebzést - és adott esetben új képességeket. A csapat szeretné jobban kiegyensúlyozni ezeket, hogy ne forduljon elõ az, hogy egy veterán játékos behozhatatlan elõnyre tegyen szert a kezdõkhöz képest. Természetesen a már megszokott népszerû játékmódok mellett egy rakás új multiplayeres játékmód is bemutatkozik majd a Modern Warfare 3-ban: ilyen a Kill Confirmed, a Team Defender, a One in the Chamber vagy a Gun Game - az tehát már most látszik, hogy a fejlesztõk minden idõk legtartalmasabb Modern Warfare játékával készülnek, amivel szinte korlátlan ideig lehet majd szórakozni, ha rákap az ember.

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Call of Duty Modern Warfare 3-at, és ha igen kinek ajánlott?

A Call of Duty MW3 egy belsőnézetes (FPS) akciójáték, ami remek választás a COD széria kedvelői számára, mivel a játékban - a többi részhez hasonlatosan - ezúttal is a gyors és intenzív akció dominál. A kiváló grafikát, pörgős játékmenetet és rendkívül izgalmas, fordulatokkal teli sztorit kínáló Modern Warfare 3 azok számára is ajánlott, akik bár nem ismerik a Call Of Duty szériát, de egy kimagaslóan jó lövöldözős játékra vágynak. Az egyszemélyes kampányon túl a játék másik legnépszerűbb eleme az online módozat, melyben minden percben játékosok millió csapnak össze egymással. Mivel a Modern Warfare 3 egy meglehetősen agresszív és véres játék, kizárólag 18 felülieknek ajánljuk.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére