Call of Duty: Ghosts (CoD)

Call of Duty: Ghosts (CoD)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Call of Duty: Ghosts (CoD) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Call of Duty: Ghosts (CoD) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Call of Duty: Ghosts (CoD) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Lehetsz konzolos, vagy lehetsz pécés, ha szereted az FPS játékokat, akkor kiemelt figyelmet kell fordítani az éppen aktuális Call of Duty játékok megjelenésére. Az igen jól sikerült Call Of Duty: Black Ops 2 után most az Infinity Ward fejlesztőin a sor, hogy megmutassák, milyen új ötletekkel készültek az új évre. Az új játék megannyi újdonsággal kecsegtet az új játékosok és a veterán COD-osok számára egyaránt. És nem Black Ops, vagy Modern Warfare névre hallgat: inkább úgy hívják, hogy Call of Duty: Ghosts.
 

A Call of Duty: Ghosts különlegessége, hogy a fejlesztők alaposan felkavarták a sorozatra már jellemzőnek mondhatott alapokat, és a játék multiplayer és single-player módjában egyaránt tudtak újdonságokkal szolgálni. Itt van például egyből a történet!

A Ghosts változtat a már megszokott küldetés-menettel, hiszen most a totális vereség szélén álló Egyesült Államok katonai erői vannak a történet főszerepében. A Szellemek nevüket nem véletlenül kapták: az elit katonák nyom és hang nélkül haladnak küldetésről küldetésre, egyre komolyabb célokat kitűzve, hogy valahogy sikerre vigyék ezt a már-már lehetetlen küldetést: megállítani a minden oldalról özönlő terrorista erőket, akiknek semmilyen élet sem szent. A Ghosts küldetései tehát még a veterán COD-osok számára is komolyabb meglepetéseket okozhatnak - de nem akkorákat, mint amekkorákra a COD: Ghosts multiplayerében számítanod kell majd!
 

A Call of Duty: Ghosts multija is alapos változtatásokon esett át. A legfontosabb újítás most egyértelműen az, hogy a pályák immáron rombolhatók lesznek. Ez azt jelenti, hogy hiába tanultad be teljesen az egyes pályák felépítését, könnyen előfordulhat, hogy néhány perccel a meccs kezdete után már nem működnek a rombolt területeken a korábbi, sértetlen pályákra kitalált taktikáid. Nehezebb dolga lesz a mesterlövészeknek, és nem lesz könnyű biztonságban eljutni egyik pontról a másikra - erről a minden eddiginél rombolóbb killstreakek is gondoskodnak majd. A COD: Ghosts emellett minden fronton megújul, a pécék képességeit kihasználva pedig egy igen szép látványvilággal, tempós játékmenettel rendelkező FPS-be ruházol be, ha ezt a játékot választod.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére