Borderlands The Pre-Sequel! PC

Borderlands The Pre-Sequel! PC
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Borderlands The Pre-Sequel! PC már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Borderlands The Pre-Sequel! PC vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

Bruttó ár:
42890 Ft
Státusz:
Raktáron
 
Bruttó ár:
11990 Ft
Státusz:
Raktáron
 
       

Előrendelői ajándék

Ajándékok:

- Ajándék kártyavédő
- Shock Drop Slaughter Pit DLC

Borderlands The Pre-Sequel! PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Pécés játékosként valószínűleg tisztában vagy azzal, hogy nincs hiány a belsőnézetes lövöldözős játékokokban, és nem kell szűkölködnöd akkor sem, ha a jófajta szerepjátékokra éheztél meg. És még így, a nagy bőség mellett is van helye a Borderlands sorozatnak az életedben, hiszen itt az FPS elemek és az RPG-re jellemző kincsvadászat, karakterfejlődés keveredik egy fergeteges hangulatú játékban. Add hozzá a mixhez a csodás rajzfilmszerű grafikát, és máris tudod, hogy miért fogyott el a két Borderlands több millió példányban! És most megérkezett a legújabb rész, a Borderlands: The Pre-Sequel!
 
Borderlands the Pre-Sequel PC 01 Borderlands The Pre-Sequel PC 02
 
A játék címe érdekes, hiszen egyszerre utal az új epizód előzmény mivoltára, de azért jelzi, hogy teljes értékű részről van szó. A történet valóban visszaugrik egy kicsit az időben! Néhány évvel a második rész történései előtt járunk, a sztoriban pedig az ekkor még egyáltalán nem pszichopata, hanem nagyon is jó fejként ismert Handsome Jack adja majd nekünk a küldetéseket és a feladatokat. Újabb négy kaszt közül választhatod majd ki a neked megfelelőt, ezek pedig rendre más és más képességekkel rendelkeznek – és más tárgyakat tartanak majd jónak. Tárgyak? Naná: az új részben a legyőzött ellenfelek a legváltozatosabb páncélokat és fegyvereket hagyják majd maguk után, nem fogod győzni kapkodni a fejed a különböző extra képességek és hatások láttán! A Pre-Sequel bevezeti a jég-alapú fegyvereket is: fagyasztás, lassítás, lesz itt minden, mi szem-szájnak ingere!
 
Izgalmasan hangzik mindez? Már csak a multiplayer hiányzik – és abban a Borderlands: the Pre-Sequel nagyon erős! A kasztok, a helyszínek, az ellenfelek, a képessgek mind-mind úgy lettek kialakítva, hogy csapatmunkában illeszkedjenek egymáshoz: egy-egy keményebb összecsapásban minden karakter képességére szükség van, a jó helyezkedésről és a kommunikációról nem is beszélve. Egy biztos: ha elkezdesz belemerülni a kalandba, akkor hosszú hónapokra elegendő tartalmat kapsz majd!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére