Bioshock Infinite PC vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Bioshock Infinite PC

Bioshock Infinite PC
Státusz: Raktáron
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
ÁTVÉTEL:
Szállítással: 2019.03.26. (kedd)
Üzletünkben:azonnal átvehető
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.

Bioshock Infinite PC ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ismertető:

A 2007-es év egyik legnagyobb pozitív meglepetése minden kétséget kizáróan az Irrational Games víz alatti FPS-e, a Bioshock volt. A játék leginkább innovatív megoldásaink, merész koncepciójának és összetéveszthetetlenül egyedi atmoszférájának köszönhette sikerét, amit sajnos a 2010-es második felvonással már nem tudott megismételni. A fejlesztőbrigád - látva, hogy a gamerek egy folytatás kapcsán többet várnak egy egyszerű rókabőrnél – ismét valami egészen frissel, valami egészen különlegessel készül számunkra.

A Bioshock Infinite egy csapásra szakít az eddigi koncepcióval,s Rapture utópista világát elhagyva egyenesen a fellegekbe, egy Columbia nevű városba repít minket. Columbiát a 20. század végén hozták létre azzal a céllal, hogy lebegő világvárosként hirdesse - és demonstrálja - a tökéletes demokráciára épülő nemzet erejét. Ez a hely azonban nemcsak az egyenlőségről, és összetartásról volt híres: Egy nemzetközi konfliktus okán Columbia egy időre eltűnt a fókuszból, s mikor évekkel később ismét előkerült, már csak árnyéka volt egykori önmagának. A lebegő város persze önmagában is érdekes, de ami a játék főhősét, Booker DeWitt-et – azaz minket – a leginkább izgatja, az egy Elizabeth nevű hölgyemény, aki már 15 éve raboskodik a nem hétköznapi lokáción. A feladatunk tehát az ő kiszabadítása lesz, ám – ahogy az általában lenni szokott - ez koránt sem egy könnyed nyár esti sétagalopp lesz…

A Bioshock Infinite a 2012-es év egyik legnagyobb dobása, mely nem csak egyedi ötletével hívja fel magára a figyelmet, de a csúcsra járatott Unreal 3-as enginnek köszönhetően látványában is az élvonalba fog tartozni. Nem kétséges, ez egy olyan kaland lesz, melyet Te sem hagyhatsz ki!

A kérdés: Érdemes-e ajándékba venni a Bioshock Infinite-t, és ha igen kinek ajánlott?

A Bioshock Infinite egy olyan egyedi, semmi mással össze nem téveszthető alkotás, melynek minden FPS rajongó gyűjteményében ott a helye. A játék egy sztratoszférában létrehozott lebegő világban játszódó belső személy nézetű akciójáték, melyben a játékos a klasszikus kétkezi fegyvereken túl, különböző természetfeletti képességekkel is rendelkezik. A rendkívül izgalmas és élvezetes játékmenet mellé gyönyörű képi világ párosul, amit pedig autentikus hanghatások egészítenek ki – a legmaximálisabb játékélmény érdekében. A Bioshock Infiniteben elsősorban gyors és intenzív akciózásokra lehet számítani, taktikusabb, gondolkodtatóbb részek csak elvétve fordulnak elő, ezért olyan játékosoknak is ajánljuk, akik bár nem találkoztak még a játék korábbi részeivel, nem ismerik a szériát, de egy minden szempontból kiemelkedő, akció dús FPS játékra vágynak.

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
Intel Core 2 DUO 2.4 GHz / AMD Athlon X2 2.7 GHz
RAM:
2 GB
GPU:
512 MB, DirectX10 Compatible ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 8800 GT / Intel HD 3000 Integrated Graphics
DX:
DirectX10
OS:
Windows Vista Service Pack 2 32-bit
Tárhely:
20 GB free
Hang:
DirectX Compatible
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
Quad Core Processor
RAM:
4 GB
GPU:
1024 MB, DirectX11 Compatible, AMD Radeon HD 6950 / NVIDIA GeForce GTX 560
DX:
DirectX11
OS:
Windows 7 Service Pack 1 64-bit
Tárhely:
30 GB free
Hang:
DirectX Compatible

KÉPGALÉRIA:

Bioshock Infinite PC
 
Bioshock Infinite PC
 
Bioshock Infinite PC
 
Bioshock Infinite PC
 
Indul a Bioshock Infinite előrendelői játék, az Industrial Revolution!
 - Indul a Bioshock Infinite előrendelői játék, az Industrial Revolution!
Elindult a Bioshock Infinite egyedi előrendelői játéka, a Bioshock Infinite: Industrial Revolution! A játék lényege a következő: ha előrendelsz nálunk a Bioshock Infinite bármely verziójára, akkor egy kódot kapsz, amivel hozzáférhetsz egy flash-alapú, a böngésződön játszható logikai játékra. A játék végigjátszásával, illetve a feladatok teljesítésével olyan extrákat érhetsz majd el, amelyeket a Bioshock Infinite megjelenésekor a játékodban aktiválhatsz majd! Bár az Infinite megjelenése még több, mint egy hónap távolságra van a jelenlegi dátumtól, az Industrial Revolution segítségével nem csak a várakozás fájdalmait enyhítheted, de extrákhoz is hozzájuthatsz! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére