Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Battlefield 3 Premium Edition PC

Battlefield 3 Premium Edition PC
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: FPS
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
5.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

BATTLEFIELD 3: FPS A TAKTIKÁS JÁTÉKOSOKNAK!

Manapság minden az azonnali jutalmakról és a gyors, gondolkodás nélküli akciózásról szól - unod már ezt a trendet? Hiányzik már egy játék, amelyben a gondolkodás, a taktikázás, a csapattársaiddal való kommunikáció valóban fontos, és segít abban, hogy nyerj az ellenfeleid ellen? Akkor itt van a neked való játék, a BATTLEFIELD 3!

Battlefield 3 PC Premium Edition 01Battlefield 3 Premium Edition PC 02

A Battlefield sorozat különlegessége, hogy nem csak a gyönyörű grafikára, a modern hadviselés megjátékosítására koncentrál, hanem nagy figyelmet szenteltek annak is a fejlesztők, hogy a legjobb online multiplayer élményhez juss, ha elindulsz az internetes csatamezőkön. A Battlefield 3 akár 64 fős összecsapásaival könnyedén lesöpri a pályáról a riválisokat - ha beletanulsz a játékba, akkor utána több hónapnyi szórakozásban lesz részed! A Battlefield 3 Premium Edition ráadásul tartalmilag teljes csomag, ami a játék megjelenése óta kiadott összes DLC csomagot tartalmaz: így lesz valóban maximális a játékélményed!

A Battlefield 3 az Electronic Arts "Origin" szolgáltatását használja, a játék aktiválásához, illetve a játék használatához az Origins szerveren létező felhasználói fiókra lesz szükséged!
Battlefield 3 Premium Edition PC

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
2 GHZ DUAL CORE (CORE 2 DUO 2.4 GHZ OR ATHLON X2 2.7 GHZ)
RAM:
2 GB
GPU:
AMD: DIRECTX 10.1 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (ATI RADEON 3000, 4000, 5000 OR 6000 SERIES, WITH ATI RADEON 3870 OR HIGHER PERFORMANCE)
NVIDIA: DIRECTX 10.0 COMPATIBLE WITH 512 MB RAM (NVIDIA GEFORCE 8, 9, 200, 300, 400 OR 500 SERIES WITH NVIDIA GEFORCE 8800 GT OR HIGHER PERFORMANCE)
DX:
DIRECTX 10.0
OS:
WINDOWS VISTA (SERVICE PACK 2) 32-BIT
Tárhely:
20 GB
Hang:
DIRECTX COMPATIBLE
ODD:
DVD ROM DRIVE
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
QUAD-CORE CPU
RAM:
4 GB
GPU:
DIRECTX 11 COMPATIBLE WITH 1024 MB RAM (NVIDIA GEFORCE GTX 560 OR ATI RADEON 6950)
DX:
DIRECTX 11
OS:
WINDOWS 7 64-BIT
Tárhely:
20 GB
Hang:
DIRECTX COMPATIBLE
ODD:
DVD ROM DRIVE


KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére