Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition Vásárlás PC magyar felirattal)

Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition PC (magyar felirattal)
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció
Nyelv: magyar felirat
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
7.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

A SPECIÁLIS KIADÁS EXTRÁI:

A JÁTÉK MAGYAR ÉS ANGOL FELIRATTAL ÉRKEZIK!

Ajándékok:

- AC IV: Black Flag DLC (részletek a DLC tartalmával kapcsolatban hamarosan!)


A csomag tartalma:
 • Bónusz egyjátékos küldetés: Sacrifice Island
 • Drake Kapitány öltözete
 • Dupla egyeneskardok (bónusz fegyver)
 • Arany duplakardok (bónusz fegyver)
 • Bónusz többjátékos kosztüm: Kincsvadász


ASSASSINS CREED IV: BLACK FLAG - ISMERTETŐ:

Az elmúlt pár év egyik legjobb, legdinamikusabban fejlődő sorozata idén ősszel ismét visszatér a monitodra: bizony, az Assassin's Creed IV: Black Flag-ről van szó. A sorozat legújabb részében minden eddiginél nagyobb tartalom és változatosság vár majd Rád - nem véletlen tehát, hogy a Karib-Tenger és a tizennyolcadik század kombinációját választották a játék fejlesztői!

PC ismertető assasin's creed: black flag

A legújabb Assassin's Creed játékban ezúttal Edward Kenway kapitányt alakíthatod, egy igen tehetséges kalózt, aki hihetetlen sebességgel lép előre a kalózok képzeletbeli ranglétráján - és a kapitányi képességei mellett természetesen rendelkezik olyan ügyességgel és reflexekkel, amelyek miatt az assassinok rendjébe is bebocsájtást nyerhetett. A játék az AC játékoktól már megszokott szárazföldi részek (ahol lopakodásra és jó kardforgatásra egyaránt szükséged lesz) mellett egy teljesen új világgal ismertet meg téged: természetesen a háborgó tengerről beszélünk. A kalózhajó irányítására közvetlenül is lehetőséged van - Edward kapitány ugyanis egy teljes legénységgel rendelkezik, akik elszántan vállalják be a legkeményebb csatákat, és hűen követik minden parancsodat. Csatározhatsz más kalózhajókkal, egy-egy komolyabb összecsapás végén pedig a fedélzetre mászva befejezheted azt, amit az ágyúk elkezdtek - ez utóbbi akkor is ideális megoldás lehet, ha a rakományra is szükséged van. A játékban a tenger félelmetességét a viharok adják: ha a nyílt vízen ér egy komolyabb vihar, akkor komolyabb sérüléseket szenvedhet a legénység, de maga a hajó is. A legpusztítóbb hurrikán-jellegű természeti képződmények pedig már a távolból jól kivehetőek, és érdemes őket minden erőddel kerülni - vagy épp odacsalogatni egy botor ellenfelet.

pc screenshot creed 4 bfblack flag előrendelés pécé pc

Az Assassin's Creed játékok már több éve pécén mutatnak a legjobban, hiszen az egyre jobb és jobb képességű gépek videókártyái messze lekörözik a konzolok tudását. Bár idén a PlayStation 4 és az Xbox One is a piacra kerül, ettől még nagyon valószínű, hogy a PC-s verzió marad a legjobb: ha elég erős géppel rendelkezel, akkor minden eddiginél komolyabb látványvilággal fog megörvendeztetni az Assassin's Creed IV: Black Flag. Gyönyörű tengerek, vadregényes tájak, elfeledett barlangok és kincsek várnak majd Rád a játékban - és akkor a multiplayer módról még nem is beszéltünk. Az összes titok felfedezése, az összes küldetés végigjátszása, a játék rejtélyeinek kiismerése minimum 40-50 órányi kalandot ad majd, ha nem többet.... érdemes lesz tehát előrendelni ezt a játékot, ha csak egy kicsit is érdekel a kalózos téma!
Assassin's Creed IV Black Flag Special Edition PC (magyar felirattal)

minimális rendszerkövetelmény:

CPU:
Intel Core2Quad Q8400 @ 2.6 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz

RAM:
2 GB RAM

GPU:
Nvidia Geforce GTX 260 or AMD Radeon HD 4870 (512MB VRAM with shader Model 4.0 or higher)

DX:
DirectX 10

OS:
Windows Vista SP or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)

Tárhely:
30 GB available space

Hang:
DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

CPU:
Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or better or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz

RAM:
4 GB RAM

GPU:
Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or better

DX:
DirectX 11

OS:
Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions)

Tárhely:
30 GB available space

Hang:
DirectX Compatible Sound Card with latest drivers

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Assassin's Creed IV Black Flag előrendelés, egy rakás előrendelői ajándékkal!
 - Assassin's Creed IV Black Flag előrendelés, egy rakás előrendelői ajándékkal!
Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, a különféle kiadásokat az idei ősz egyik legjobban várt sandbox-játékából. Természetesen az Assassin's Creed IV: Black Flagről van szó, ami ezúttal a tizenhetedik századik Karib-Tenger kalózlétét mutatja be egészen izgalmas módon! Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére