Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Assassin's Creed Brotherhood PC

Assassin's Creed Brotherhood PC
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus: Akció-kaland
ÁTVÉTEL:
Jelenleg nincs raktáron, további információkért keresse ügyfélszolgálatunkat.
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás
Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
1.990 Ft
A termék szállítási díja: 500 Ft

ASSASSIN S CREED: BROTHERHOOD - ISMERTETŐ:

Ha szereted az akciójátékokat, amiben nem a modern kori lövöldözés van a középpontban, akkor nincs mese: az Assassin's Creed egy olyan sorozat, ami egész egyszerűen kihagyhatatlan kalandot kínál: több hatalmas méretű epizód, igen összetett, jól kialakított történet, és végig elképesztően magas minőség: ez vár rád az Assassin's Creed játékokkal eltöltött hetek alatt. A széria egyik legfontosabb része nem más, mint az Assassin's Creed: Brotherhood!Az Assassin's Creed: Brotherhood az Assassin's Creed Saga második nagy fejezetének második része: az Assassin's Creed II-ben debütált Ezio Auditore da Firenze kalandjai bonyolódnak a reneszánsz korabeli Itáliában - a Templomosok és az Asszasszinok rendjének mindent behálózó rejtett háborúja alaposan felforgatja az ismert világot. A halálos pengék elől nem menekülhetnek a korrupt vezetők, legyenek akár a leghíresebb uralkodók vagy a leggazdagabb nemesek: ezt a leckét pedig maga Ezio fogja megmutatni az érintetteknek.

Az Assassin's Creed Brotherhood igen összetett játékmenettel bír, amiben a parkour-jellegű mászkálásra, ugrándozásokra és futásra építő kalandozásokat gyors, lendületes, ritmusjátékokra emlékeztető csaták váltják. Ezio látványos mozdulatok tucatjait képes végrehajtani, a show minőségét pedig igazából csak az határozza meg, hogy Te mennyire vagy ura az aktuális helyzetnek! A Brotherhood fejlesztői itt már maximálisan kitanulták az Assassin's Creed formuláját, és igen változatos küldetéseket, alaposan elrejtett titkokat, összetett történetet hoztak össze. Így válhatott az Assassin's Creed Brotherhood az Xbox 360 és a PlayStation 3 egyik legjobb, legemlékezetesebb játékává - az Essentials változat kedvező árának köszönhetően most te is igen olcsón beugorhatsz ebbe a nagyszerű kalandba!
Assassin's Creed Brotherhood PC

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows® XP (32-64 bit) / Windows Vista® (32-64 bit) / Windows 7® (32-64 bit)

Processzor: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHZ vagy AMD Athlon X2 64 2.4GHZ

RAM: 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®

Videókártya: 256 MB DirectX® 9.0 kompatibilis kártya Shader Model 3.0 vagy jobb támogatássalATI® RADEON® HD 2000/3000/4000/5000/6000 sorozat

NVIDIA GeForce® 8/9/100/200/300/400/500 sorozat
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya

DirectX Verzió: DirectX 9.0

DVD-ROM: DVD-ROM duplarétegű meghajtó

Merevlemez: 8 GB szabad hely

Támogatott kiegészítők: Billentyűzet, egér, opcionális kontroller
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Processzor: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz vagy AMD Athlon 64 X2 6000+ vagy jobb

VIDEÓKÁRTYA: GeForce 8800 GT vagy ATI Radeon HD 4700 vagy jobb

HANGKÁRTYA: 5.1-es hangkártyák

KIEGÉSZÍTŐK: Billentyűzet, egér, opcionális kontroller (Xbox 360® Controller for Windows ajánlott)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
 
Garanciális feltételek Bezárás
Garanciális feltételek
 • Garanciális feltételek

  • Gépek
   Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél (más néven jótállási jegy) megőrzése a garanciális javítás esetére. A megvásárolt gép számát regisztráljuk rendszerünkben, így a szám és a garancialevél kellően bizonyítja, hogy az esetlegesen javításra szoruló konzolt nálunk vásároltad.

  • Játékok
   Játékokra akkor tudjuk a 12 hónapos garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

 • Szavatossági jogok, jótállás
  Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget. A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed. A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Így a vevőt kijavítás, kicserélés, árleszállítás vagy elállás illet meg. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye! A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

 • Garanciaidő
  Új gépek esetén: 12 hónap
  Új Microsoft gépek esetén: 12 + 12 hónap
                        12 hónap teljes körű garancia
                        12 hónap alaplapi garancia
  Új kiegészítők esetén: 6 hónap
  Új szoftverek esetén: 12 hónap
  Használt termékek esetén típustól függetlenül 1 hónap
  Szervizgarancia: lásd a szervizoldalon az egyes javítási feladatoknál

  A termékekre vonatkozó garanciaidőket mindig megtalálod a termék adatlapján. A sztenderd garanciaidőtől a gyártók a fogyasztó javára eltérhetnek. Emiatt lehetséges, hogy a termék adatlapján ezektől eltérő időintervallumot találsz! Ha az adatlapon nincs feltüntetve a garanciaidő, akkor az itt találhatóak érvényesek!

 • Amennyiben a hozzánk javításra beküldött konzol a visszaérkezéstől számított 3 napon belül ismét meghibásodik ugyanazzal a problémával, akkor álljuk a vissza és kiszállítás egyszeri költségét. Természetesen vannak kivételes esetek, így fenntartjuk az egyedi elbírálás jogát.
Megjelent a PC-s Assassin's Creed:Brotherhood!
 - Megjelent a PC-s Assassin's Creed:Brotherhood!
Az Assassin's Creed sorozat nem csak konzolokon aratott hatalmas sikereket, de már az első rész megjelenése óta kifejezetten nagy rajongótábora alakult ki a játéknak pécén is. Ennek oka az volt, hogy a Ubisoft nagyon odafigyelt arra, hogy az erősebb pc-k tulajdonosai a gépük erejének megfelelő látványban részesüljenek - és persze a kontrolleres irányítás is megmaradt, ami igazi pozitívumnak számít a jól elkészített egér+billentyűzet opció mellett. A Brotherhood megjelenésére sajnos egészen mostanáig kellett várni, az a néhány hónap várakozás azonban meghozta a gyümölcsét. Tovább...
Assassins Creed Brotherhood előzetes, bétakulcs akció!
 - Assassins Creed Brotherhood előzetes, bétakulcs akció!
Az Assassin's Creed mindenképpen az aktuális konzolgeneráció egyik legnagyobb sikertörténetévé vált a második résszel. Az első rész kiváló grafikájával, hatalmas játszótereivel és a korabeli épületek ábrázolásával, egyedi helyszínválasztásával kiemelkedett az átlagból - mégis a játékosok és a kritikusok egyaránt fel tudtak sorolni egy rakás olyan dolgot, amit meg kellene változtatni egy esetleges folytatásban ahhoz, hogy a sorozat a legjobbak közé kerüljön. A meglepetést az jelentette, hogy a második rész, a tavalyi Assassin's Creed 2 valóban megtette azt, amit vártak tőle: minden elképzelhető fronton javított elődjén. Tovább...
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére