Alien Isolation PC (Classics Collection)

Alien Isolation PC (Classics Collection)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Alien Isolation PC (Classics Collection) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Alien Isolation PC (Classics Collection) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Alien Isolation PC (Classics Collection) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Amikor egy játékfejlesztő csapat úgy dönt, hogy a népszerű Alien mozifilmekre építő játékot készít, akkor általában a James Cameron-féle második részt veszik alapul, hiszen az FPS játékok általában a folyamatos lövöldözésre, a megállás nélküli akcióra építenek, pont mint az Aliens mozifilm. Sokkal nehezebb azonban inkább az első rész hangulatára építeni, ahol egyetlen Xenomorph hatalmas fenyegetést jelentett a korántsem harcra kész legénység egészének! Az Alien Isolation pontosan ilyen megközelítéssel kezd: felejtsd el a vég nélküli akciót, és itt az ideje annak, hogy kicsit rettegj!

 

Az Alien: Isolation történetének főszereplője Ripley lánya, Amanada, édesanyja eltünése után kutatva a Sevastopol űrállomásra érkezik, hogy Ripley utolsó útjáról – a Nostromo pusztulásáról – információkat szerezzen. Amanda azonban csapdába esik, az űrállomás ugyanis fertőzött területté válik, hiszen elszabadul folyosóin egy Xenomorph! Pont, mint a Nostromo legénysége, az űrállomáson tartózkodó személyzet sem áll készen arra, hogy a különleges fizikai tulajdonságokkal bíró ellenfelet csak úgy likvidálja – és akkor a takarítóbrigárdól, és az androidokról már nem is beszéltünk.

 

Alien Isolation 01 pc Alien Isolation 02 pc

 

Az Alien: Isolation játékmenete nem a lövöldözésre, hanem a lopakodásra, a menekülésre, a tervezésre épít. Ahhoz, hogy sikeresen végigjátszd a történetet, tényleg ki kell ismerned a helyszínt, és minden egyes felhasználható eszközt igénybe kell venned, hogy életben maradj a xenomorphhal való találkozás után. Hozzáférsz a legendás mozgásérzékelőhöz is, de ez sem egy mindenható eszköz: vagy a külvilágra koncentrálsz, vagy a zöld kijelzőre – és ez utóbbi sem mindig tévedhetetlen! A játékban véletlenszerűen elhelyezett segítő tárgyak garantálják, hogy a sokadik végigjátszáskor sem lehetsz biztos abban, hogy a következő szobában megtalálod a neked kellő felszerelést! A párját ritkító grafika, a 70-es évek retro-futurisztikus hangulata, a hátborzongató zene, és az Alien filmből kölcsönzött atmoszféra garantálja, hogy ez a játék jó néhány álmatlan éjszakát okoz majd!
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére