MXGP3

MXGP3
Státusz: Rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 3 év felett
Jótállás: 12 hónap
Listára

Kívánságlistára teszem
Jótállás

Elolvasom a jótállási feltételeket
Bruttó ár:
 
11.990 Ft
pc
game
Ennél a terméknél INGYENES a szállítás
Megvásárlásával +120 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon

MXGP3 ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Milestone folytatja az MXGP szériát, melyben most még több motorozás, még több izgalom és sárdagasztás vár Rád az MXGP 3-ban! A játék a szokásos bővítéseken túl számos olyan újdonságot is bevet a játékban, amely gondoskodik a hibátlan játékélményről.

A játék ezúttal is a nagyobb közönséget célozza, de tele van komoly szimulációs elemekkel. Mindez az Unreal Engine 4 használatának is köszönhető, amely a szimulált élményt egy magasabb szintre emeli, mint a sorozat eddigi részeiben volt tapasztalható. A kampány mód mellett számos személyre szabható elem is vár rád, ezzel kibővítve az élmények tárházát.

A játékban immáron helyet kapó változó időjárás a pályákat is befolyásolja, így ha a futam közepén elkezd esni az eső, akkor a talaj változásai miatt változni fog a vezetési élmény is. A pályát ráadásul más tényezők is befolyásolják, ugyanis a használattól is megváltozik a talaj, ahogy végigfutnak rajta a motorok. A játékban feltűnnek a korábbi játékok csapatai és versenyzői, de helyet kapnak újak is. A változó időjárás mellett az Unreal Engine gondoskodik az eddigieknél klasszisokkal jobb grafikáról is.

Pattanj nyeregbe és irány a pálya, hogy az elsők között dagaszthasd az MXGP széria sarait! Fedezd fel az újdonságokat, élvezd a magasabb szintű szimulációt és a vérbeli crossmotor versenyeket! A Milestone új játéka most még több élménnyel vár!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére