PC játékok

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
PC játékok


Nem csak munkához vagy tanuláshoz használod a számítógépedet? Akkor biztosan érdekelnek a legújabb PC játék megjelenések és akciók. Összegyűjtöttük neked a PC játékaink legjavát, hogy kedvedre válogathass. Érdemes figyelni az oldalunkat, ugyanis játék kínálatunk folyamatosan bővül, emellett igyekszünk mindig újabb és újabb akciókkal előállni, hogy olcsón hozzájuthass a legújabb címekhez, és bővíthesd a játék gyűjteményedet.

Akció, FPS vagy inkább a szimulátorok szerelmese vagy? Nálunk biztosan megtalálod, amit keresel. Weboldalunkon könnyen kereshetsz akár zsáner, akár korhatár szerint a játékok között.

Ha olyan játékot keresel, amit ketten lehet játszani, és szereted a kompetitív játékokat, akkor az autós és verekedős játékok vagy a party játékokat ajánljuk. Az éneklős, karaoke vagy táncolós játékok is tökéletesek lehetnek, ha baráti társasággal vagy a családdal szeretnél játszani.

A különböző sportok kedvelői is megtalálhatják a nekik való játékot, hiszen nemcsak a foci, de kézilabda, a birkózás, a kosárlabda, és a téli sportok rajongói számára is több játék készült.

Ha inkább a lövöldözős játékok vonzanak, az FPS vagy sci-fi műfajt ajánljuk, de találhatsz olyan lövöldözős játékokat is, amik a történelem nagy csatáiba repítenek vissza vagy egy kitalált fantasy világban, esetleg egy másik univerzumban játszódnak.

A fiatalabb korosztály számára is élvezetesek lehetnek a platformerek. Ezek a játékos ügyességét, logikai gondolkodásmódját és gyorsaságát teszik próbára.

Ha szereted a fantasy világokat és hosszú órákat töltenél a világ felfedezésével, különböző küldetések elvégzésével és a tájban való gyönyörködéssel, akkor az open world játékokat ajánljuk. Ezekben a játékokban hatalmas területet járhatsz be és számos változatos küldetéssel és feladattal találkozhatsz. Természetesen nem csak a fantasy műfajon belül találhatsz ilyen típusú játékokat.
Nagy képregény vagy film rajongó vagy? Szeretnéd átélni a kedvenc filmedet, vagy belebújni a kedvenc képregényhősöd bőrébe? Nagyon sok filmből és képregényből készült PC játék, így akár ezt is megteheted.

Egyre népszerűbb a szimulátorok kategóriája. Ezek olyan játékok, amelyekben valamilyen tevékenységet vagy szituációt szimulálnak az alkotók. Ilyenek például az autóverseny szimulátorok, ahol a versenyautó volánja mögül élheted át a versenyzők izgalmas életét. A farm szimulátorokban pedig egy farmon gazdálkodhatsz.

Ha nem tudod, mivel játszanál, vagy kipróbálnál valami újat, kérdezd nyugodtan kollégáinkat akár személyesen üzletünkben, akár valamelyik elérhetőségünkön keresztül. Szívesen segítenek neked.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
PC Hardverek
PC Perifériák
PC Kiegészítők
Gamer PC-k
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére