Inside My Radio Digital Deluxe Edition PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Inside My Radio Digital Deluxe Edition PC (digitális kód)

Inside My Radio Digital Deluxe Edition PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.290 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +43 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Inside My Radio Digital Deluxe Edition PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az Inside My Radio Digital Deluxe Edition a következőket tartalmazza:

  • Inside My Radio játék
  • A játék zenéje

 

Le tudod győzni a ritmust? Játssz egy zöld LED-ként, aki titokzatos módon csapdába esett egy haldokló boomboxban, és ismerd meg a végső zenei élményt. Keltsd életre az elektro, a dub és a disco zenét ebben a ritmikus platform kalandban, amelyben minden akciódnak összhangban kell lennie a ritmussal!

 

Jellemzők:

  • A ritmusérzék létfontosságú, amikor ugrasz, sprintelsz, vagy becsapódsz. Mindig ritmusban kell maradnod! Soha, semmilyen körülmények között ne játszd a játékot lenémítva!
  • Engedd szabadjára a kreativitásodat, játssz a zenével, és szabadítsd fel a zenész-énedet! Az Inside My Radio-ban megalkothatod saját zeneszámodat is: itt TE irányítasz, úgyhogy használd cselekedeteidet, mozdulataidat, és a jam-zónát, ahol kedved szerint választhatod ki, és mixelheted a számokat! 
  • A játék egy válogatás, és minden egyes pálya egy más zeneszám: minden szint az electro, disco, vagy a dub eltérő változatában szólal meg!
  • Tetszett a játék, de további kihívásokra vágysz? Próbáld meg befezeni a pályákat a Time Attack módban, mielőtt letelik az idő. Ütem, vagy halál?! Minél pontosabban találod el a ritmust, annál magasabb a pontszámszorzód, és annál jobb a pontszámod. De egy ütemet se hagyj ki, mert elveszíted a pontszám-sokszorozót ÉS időbüntetést is kapsz!

 

 

 

 

 

 

Inside My Radio © 2015 Seaven Studio. Developed by Seaven Studio. Licensed exclusively worldwide to and published by Iceberg Interactive B.V. All brands, product names, and logos are trademarks or registered trademarks of their respective owners. All rights reserved. Made in France.

minimális rendszerkövetelmény:

Windows XP SP3, Vista, 7, 8, Processzor: Dual Core 2 GHZ, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: DirectX 9.0c kompatibilis, 256 MB VRAM, DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 900 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 
 
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows XP SP3, Vista, 7, 8, Processzor: Dual Core 3 GHZ, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: Nvidia GeForce 8800/AMD Radeon HD 5670 (512MB+ VRAM), DirectX verzió: 9.0c, Merevlemez: 900 MB szabad terület, Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére