Gamer notebookok

Rendezés: 
Oldalanként: 
{{{pager}}}
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Nincs megjeleníthető találat
{{{pager}}}
Gamer notebook

Utazás közben sem szeretnél lemondani a játékról? Vagy egy olyan gépet keresel a munkádhoz, amin játszani is lehet? Összegyűjtöttük neked a legjobb gamer notebookokat, hogy kedvedre válogathass változatos kínálatunkból. Választékunk folyamatosan frissül, ezért érdemes figyelni az oldalunkat.

De miért jó egy gamer notebook? Ha nincs elég helyed, hogy elhelyezz a szobádban egy asztali számítógépet, vagy sokat utazol, esetleg kollégiumban vagy albérletben laksz az egyetem alatt, akkor sem kell lemondanod a PC nyújtotta grafikai élményről. A gamer notebookokat ugyanis úgy tervezték, hogy nem csak kompaktak, könnyen hordozhatók, de az asztali számítógépek minden jó tulajdonságával is fel vannak vértezve.

Mivel a gamer notebookokat játékra tervezték, így a teljesítményük, és a grafikai tulajdonságaik is felülmúlják a hagyományos notebookokét. Természetesen a legnagyobb teljesítményt még mindig az asztali számítógépekből lehet kihozni, de a prémium kategóriás gamer notebookok már képesek megközelíteni azt.

A hagyományos notebookokkal szemben a gamer notebookok általában úgy vannak kialakítva, hogy alkatrészeiket könnyen cserélheted, akár otthon is. Így lehetőséged van a notebook teljesítményének növelésére, és az elavult hardverek korszerűbbre cserélésére. Emellett különböző gamer perifériákkal is személyre szabhatod a notebookodat, például gamer egérrel vagy billentyűzettel. Így a játékbeli teljesítményedet is növelheted. Ha beruházol egy laptop párnára vagy asztalkára, akkor ráadásul az ágyból, vagy a kanapéról is játszhatsz. Persze ilyenkor figyelni kell arra is, hogy megfelelő szellőzést kapjon a notebook, például egy laptop hűtő segítségével ez könnyedén megoldható.

Ha nyaralni mész, akkor sem kell lemondanod a játékról. A gamer notebookok egy megfelelő szállító táskával vagy hátizsákkal kombinálva biztonságosan és könnyedén szállíthatók, így bárhová magaddal viheted őket. Átmehetsz a barátaidhoz multizni, vagy akár a munkahelyen ebédszünetben is szakíthatsz egy kis időt a kikapcsolódásra. Ha éppen felújítanak a szobád közelében vagy a szomszédban hangosan bömböl a zene, elég csak megfognod a notebookod és már át is költözhetsz a játékkal együtt egy csendesebb szobába, vagy lemehetsz a kávézóba játszani.

Természetesen nem mindenki igényeit elégíti ki a gamer notebook, de egy nagyon jó lehetőség azok számára, akik nem csak szórakozásra szeretnék használni a számítógépüket. Ráadásul fenntartanák annak a lehetőségét, hogy máshol is folytathassák a megkezdett játékot.

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kategória
Platform
PC Hardverek
PC Perifériák
PC Kiegészítők
Gamer PC-k
Korhatár
Játékstílus
Ár
Státusz
Állapot
Szállítási díj
Előrendelés
Egyéb tulajdonságok
Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére