Forged Battalion (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Forged Battalion (PC) DIGITÁL PC (digitális kód)

Forged Battalion (PC) DIGITÁLPC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.080 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Forged Battalion (PC) DIGITÁLPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM: Ez egy korai hozzáférésű játék, amely nincs készen, és a megjelenésig még változhat.

 

A 21. század vége felé az éghajlatváltozás hatásai elpusztították el a világot, és a "Kollektíva" nevű katonai erő hódította meg a világot. Az ellenállálók csoportjának részeként itt az ideje, hogy csatlakozz a harchoz!

Szabd testre egyedülálló frakciódat a valós idejű stratégiák új megközelítését nyújtó játékban, amely változatos skirmish, egyjátékos, és multiplayer csatákkal vár. Nem csak parancsnok vagy, de mérnök is - teljes ellenőrzésed van frakciód egyégei, gyárai, szuperfegyverei, és gazdasága felett.

Menedzseld, szabd testrem ls fejleszd feltörekvő frakciód tervrajzait, hogy állandóan fejlődő gyárakat és egységeket hozz létre. A küldetések között a komplex és mély tech-tree újabb és újabb komponenseket nyit meg, amelyeket felhasználhatsz harci egységeid tervezése során. Ahogy egyre több technológia nyitható meg, a terveid úgy lesznek egyre fejlettebbek és erősebbek.

A csatában nyert erőforrások felhasználásával új lehetőségeket nyithatsz meg a Tech Tree metajátékban, hogy kiválaszd az archetípust, a páncélt, a meghajtást, és az olyan különleges képességeket - mint például a lopakodás és a regeneráció - amivel egyedivé teheted frakciódat. Végül pedig elérheted a legerősebb lehetőségeket - beleértve a halálos szuperfegyvereket - is, amelyeket bevethetsz ellenségeidel szemben.

 

Légy a saját frakciód kovácsa

Módosítsd szabadon minden egység alvázát (gyalogság, könnyű jármű, nehéz jármű, repülőgép) számos fegyverrel, támasztékkal, és különböző meghajtásokkal. Szerelj regeneratív páncélt könnyű járműveidre, vagy tankelhárító löveget a repülőidre. Alkalmazkodj minden helyzethez, és ellenséghez.

Állandó tech-tree

A különböző játékmódokban megnyert minden egyes csata frakciód technológiai fejlődéséhez eltérő tudományos pályákkal járul hozzá - a tech-tree fejlődése újabb tervrajzokat nyit meg.

Dinamikus kampány

Az ellenállsának szüksége van rád, hogy egy ütőképes új haderőt kovácsolj. Játssz végig egy izgalmas történetkampényt, amely próbára teszi, hogyan reagálsz és alkalmazkodsz a "Kollektíva" által képviselt, növekvő fenyegetésre.

Online multiplayer

Csatlakozz a dedikált szervereken akár hét további játékoshoz a változatos online módokban az intenzív taktikai kooperatív és versus akciókhoz. 

 

minimális rendszerkövetelmény:

indows 7 (64 bites)
Processzor: Intel i5 3570k @3.4GHz.
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 650, AMD HD 7800
DirectX verzió: 11
Merevlemez: 2 GB szabad hely
Hangkártya: Windows kompatibilis hangkártya
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére