For The King 3-pack PC (digitális kód)

For The King 3-pack (PC/MAC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.219 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +93 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

For The King 3-pack (PC/MAC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A csomag a For The King játék három példányát tartalmazza kedvező áron, így két példányt barátaidnak adhatsz!

 

A király halott, életének egy ismeretlen orgyilkos vetett véget. Fahrul egykor békés királysága mostanra zűrzavarba süllyedt.

Miután senkihez sem tudott fordulni, és kifogyott az eszközökből, a királynő kétségbeesett felhívást intézett a vidék lakosaihoz, hogy keljenek fel, és segítsenek megállítani a közelgő végzetet. Indulj improvizált csapatoddal - egyedül, illetve helyi, vagy online kooperatív módú - kalandokra. Oszd fel csapatodat, hogy nagyobb területet fedezzetek fel, vagy maradjatok együtt a biztonság érdekében. Egy alapos stratégia jelentheti az élet és a halál közötti különbséget.

A For The King a stratégia, a JRPG harcok, és a roguelike elemek izgalmas és kihívásokban gazdag keveréke. Minden egyes végigjátszás  egyedi a procedurálisan generált térképek, küldetések, és események révén. Dacolj a könyörelen elemekkel, küzdj meg gonosz lényekkel, vitorlázz a tengereken, és ereszkedj le a sötét alvilágba. Előtted még soha senki nem tért vissza útjáról. Vajon Te leszel az, aki véget vet a Káosznak?

Harcolj és halj meg csapatként, a gyors iramú és brutális körökre osztott csatákban, és használj egy különleges slotrendszert a támadásokhoz és különleges képességekhez. Keress és gyűjts gyógynövényeket, amelyekkel megtömheted jó öreg pipádat, hogy elláthatod sebeidet és meggyógyíthatod betegségeidet. Verj biztonságos tábort az éjszakára, vagy nézz szembe az alkonyat borzalmaival.

Ne feledd kalandor, ezt nem a gazdagságért vagy a hírnévért teszed, hanem faludért, birodalmadért, és a királyért!

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére