Football Manager Touch 2018 (PC/MAC PC (digitális kód)

Football Manager Touch 2018 (PC/MACPC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +95 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Football Manager Touch 2018 (PC/MACPC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Több mint 2500 valós, irányítható klubcsapatával, és több mint 190 000, leigazolható valódi labdarúgót és csapattagot felölelő keretével a Touch a Football Manager méltán elismert adatázisát nyújtja, de kizárólag a menedzseri kulcsfeladatokra - a taktikára és az átigazolásokra - fókuszál. Itt nincs média cirkusz, így sokkal gyorsabban követik egymást a meccsek, és a teljes évadokat is rövidebb idő alatt zárhatod.

A még sietősebb és időhiányos menedzserek számára a Touch lehetőséget biztosít, hogy egy gombnyomással szimulálják a mérkőzéseket, így távollétükben a támogató stáb irányítja a csapatot. Ha pedig hogy egy igazi foci purista vagy tanúja lehetsz, ahogy a futballról szőtt álmaid a szemeid előtt kelnek életre a díjnyertes 3D meccsmotorunk révén.

 

© Sports Interactive Limited 2017. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Developed by Sports Interactive Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, the Football Manager logo, Sports Interactive and the Sports Interactive logo are either registered trademarks or trademarks of Sports Interactive Limited. All rights reserved. All other company names, brand names and logos are property of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére