Endless Space 2 - Vaulters PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Endless Space 2 - Vaulters PC (digitális kód)

Endless Space 2 - Vaulters PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.540 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +36 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Endless Space 2 - Vaulters PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM! Az Endless Space 2 - Vaulters DLC 2018. január 25.-én, 18 órától aktiválható a Steam-en, de a kulcsokat már most, a rendeléssel egyidőben kiküldjük.

A tartalom használatához szükséges az Endless Space 2 alapjáték Steam változatának megléte.

 

Ez a kiegészítő az Endless Univerzum egyik legnépszerűbb frakcióját, a Vaultereket hozza vissza a játékba.
Az Endless Legend eseményeit követően ezek a makacs, és ellenálló emberek elhagyták Auriga haldokló bolygóját, hogy új otthont keressenek jövőjük építéséhez.

 

KUTATÁS AZ IGÉRET FÖLDJE UTÁN
A Vaulterek évszázadokat töltöttek otthonuk keresésével. Miután Auriga világán kötöttek ki, túl kellett élniük a zord éghajlatot, és a még durvább szomszédokat. Ismét a csillagok közt - vitathatatlan vezetőjüket, Ilona Zolya-t követve - a magukat most már Auriganoknak nevező emberek múltjuk nyomait keresik, és egy biztonságos helyet, amelyet végre otthonuknak nevezhetnek.

EGY JÓ VÉDELEM A LEGJOBB TÁMADÁS 
A Vaulterek egy tudományos és katonai orientációjú frakció. Védekező játékot folytatnak, amelyben a népességjellemzőkkel a rendszervédelemre fektetik a hangsúlyt. Teleport képességükkel képesek flottáik mozgatására a galaxisban, a Vaulter rendszerek között. Hatalmas szövetségesek a békeidőkben, és csak egy bolond provokálná őket.

EGY ERŐS CIVILIZÁCIÓKNAK SZÜKSÉGE VAN HŐSÖKRE...
Legendás kitartásuk és végtelen kíváncsiságuk miatt a Vaulter hősök jobb kormányzók, mint admirálisok. Képességeik a kiemelkedő rendszervédelmi bónuszoktól a megnövelt tudományos teljesítményekig terjednek.
A Vaulters kiegészítőben - megnyitható hősként - Opbot DV8 is visszatér.

...ÜTŐKÉPES FLOTTÁKRA...
A régi Auriga Mezari terveire emlékeztető Vaulter hajók olyanok, mint gyártóik: sokoldalúak, robosztusak, és gyönyörűek. Nagyszámú védelmi moduljuk és erős támogatókapacitásuk révén kemény ellenfelek a csatákban. Az egyik új egzotikus modul segítségével képesek megszállni az ellenség hajóit, hogy átvegyék felettük az irányítást.

...ÉS KÖNYÖRTELEN SZÖVETSÉGESEKRE.
Az egykoron Aurigán élő harcos-papok, az Irgalmas Nővérek is csatlakoztak az új otthont kereső Vaulterekhez. Mellékfrakcióként az igazságtalanság ellen küzdenek, és nem kegyelmeznek a gonosz erőinek.

SZÖVETSÉGET KÖTSZ A BECSTELEN KALÓZOKKAL?
A kalóz-diplomácia egy új, erőteljes eszköz, amellyel közös nevezőre juthatsz az űrbéli törvényenkívüliekkel. Fizetségért és támogatásért cserébe különös bánásmódban részesülhetsz, de akár arra is használhatod őket, hogy kegyetlenül megtámadj más frakciókat. A Vaulterek egy különleges képességgel is rendelkeznek, amellyel hajóikat kalózhajóknak álcázhatják.

TOVÁBBI CSELEKEDETEK ÉS KÜLDETÉSEK
Új cselekmények állnak a játékosok rendelkezésére, hogy döntő előnyt szerezzenek a többi civilizáció felett, amennyiben elsőként érik el ezeket. Ha pedig elég szerencsés vagy, rég elfeledett titkokra deríthetsz fényt felfedezése, és egy új küldetéssorozat teljesítésével.


A TARTALMAK ÖSSZEFOGLALÁSA

  • Vaulters fő civilizáció
  • Sisters of Mercy mellékfrakció 
  • Vaulters hősök
  • Vaulters különleges csomópont
  • Vaulters főküldetés
  • Kalóz-diplomácia
  • Opbot (hős)
  • Egzotikus hajómodulok
  • További cselekedetek
  • 4 felfedező-quest

 

 

 

© 2017 Amplitude Studios SAS. Published by SEGA. Endless Space, GAMES2GETHER, Amplitude Studios and the Amplitude Studios logo are registered trademarks of Amplitude Studios SAS in the U.S. and other countries. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Holdings Co., Ltd. or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

minimális rendszerkövetelmény:

séges az Endless Space 2 alapjáték Steam változatának megléte.
 
MINIMUM:
Operációs rendszer: Windows (64bit) 7 / 8 / 8.1 / 10, Processzor: i3 4. generációs / i5 2. generációs / A6 sorozat, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: AMD Radeon 5800-as sorozat / NVidia 550Ti, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 8 GB szabad terület, Hangkártya: DX11 kompatibilis, Egyéb: az Intel HD integrált videokártyák nem támogatottak. Minimális képernyőfelbontás: 1280x720
 
AJÁNLOTT:
Operációs rendszer: Windows (64bit) 7 / 8 / 8.1 / 10, Processzor: i3 5. generációs (vagy újabb) / i5 3. generációs (vagy újabb) / FX4170 (vagy újabb), Memória: 8 GB RAM, Videokártya: AMD Radeon 8000-es sorozat, vagy újabb / NVidia GTX 660 vagy újabb, DirectX verzió: 11, Merevlemez: 8 GB szabad terület, Hangkártya: DX11 kompatibilis, Egyéb: Ajánlott képernyőfelbontás: 1920x1080
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére