Yrminsul (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Yrminsul (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Yrminsul (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Yrminsul (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Yrminsul (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az YRMINSUL egy perzisztens világban játszódó stratégiai játék, ahol minden egyes csata egy Tower Defence játék. Zúzd le a Jó erőit!

 

Tower Defense:

Imádod a Tower Defense játékok őrületét? Az Yrminsul egy hihetetlen iramú tower defense játék, teljes 3D grafikával, rengeteg tartalommal: több mint 30 féle ellenség, háromféle ellenséges hadsereg (goblinok, szörnyek és elfek), 15 fejleszthető torony, valamint több mint 30, egyedi hangulatú és tervezésű pálya…

 

Taktika:

Minden egyes támadás előtt körültekintően meg kell választanad azt a négy tornyot és négy varázslatot, amelyeket a védelemben használni szeretnél. Az ellenség erőinek ismerete fontos, mivel nem mindegy, hogy egyes célpontokra, vagy területre ható pusztítással, mágikus vagy fizikai sebzéssel, lassító vagy kábító varázslatokkal indulsz a csatába a számtalan más lehetőség mellett... Minden egyes hadseregnek, amely rád ront, vannak erősségei és gyengéi, melyeket ismerned kell, hogy sikerrel jársz!

 

Stratégia:

Óvatosan válaszd meg, hogy melyik szigetet rohanod le, és kémkedj az ellenséged után, hogy felmérd erejét. Az Yrminsulban ellenfeleid megpróbálják visszahódítani az általad uralt szigeteket, melyeket meg kell védened az alattomos támadásoktól. Eközben viszont te is megtámadhatod őket. Oda-vissza ugrálhatsz a szigetek közt ebben a perzisztens világban: ha felhúzol egy tornyot, az addig a szigeten marad, amíg az ellenség át nem veszi az irányítást a sziget felett.

 

Erőforrás-menedzsment:

Az Yrminsulban egy fő erőforrásra kell figyelmed: az Aljasságra. Az Aljasság a benned rejlő gonoszság, amely lehetővé teszi, hogy kiépítsd védelmedet, új tornyokat és varázslatokat fejlessz ki, vagy hogy ellenségeid után kémkedj... Bánj óvatosan az aljassággal, mivel új erők megnyitására lesz szükséged, hogy a legerősebb ellenfelekkel is szembeszállhass. De ha így teszel, marad elég erőforrásod területed megvédésére?

 

A játék világa és háttértörténete:

Az Yrminsul RTS (valós idejű stratégiai) kampányában egy történet és egy felfedezésre váró világ is vár. A harmincnál is több pálya mindegyike csak a pályára jellemző apró részleteket és titkokat rejt, a több mint 10 interaktív képregényből pedig megismerheted az Yrminsul történetét!

 

Jellemzők:

  • Több mint 30 egyedi pálya
  • Több mint 30 különböző ellenfél
  • 16 varázslat
  • 15 féle torony
  • Egy hatalmas kampány
  • 100 oldalnyi, a játék során megnyitható interaktív képregény

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére