Yooka-Laylee PC (digitális kód)

Yooka-Laylee (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Yooka-Laylee (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Yooka-Laylee (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő platform játékaink között:

A megvásárolt kódot a Yooka-Laylee hivatalos megjelenését követően (2017. április 11.) lehet aktiválni!

Yooka-Laylee (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS + BÓNUSZ ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Rendeld elő a játékot még ma, és azonnal hozzáférhetsz a Yooka-Laylee Toybox-hoz, amely egy teljesen önálló, spoiler-mentes sandbox élmény keretei között ad ízelítőt a végleges játék platformer játékmenetéből.

 

 


 

A Yooka-Laylee a műfaj veteránjainak számító Playtonic vadonatúj, nyílt világú platformjátéka!

Fedezz fel hatalmas, gyönyörű világokat, találkozz egy felejthetetlen szereplőgárdával (hogy legyőzd egyes tagjait), és halmozz fel egy kincstárnyit a ragyogó, gyűjthető tárgyakból, ahogy a Yooka (a zöld gyík) és Laylee (a vicces, nagyorrú denevér) alkotta haveri páros egy epikus kalandra indul. Akadályozd meg a céges gonosztevő Capital B-t és ördögi tervét, melynek célja, a világ összes könyvének felszippantása… hogy aztán színtiszta profittá változtassa őket!

Hőseinknek a különleges mozdulatok széles arzenálját használva számtalan különböző rejtvénnyel és platfromer kihívással kell megbirkózniuk, miközben a Pagies-ek - a lenyűgöző új világok megnyitásához és bővítéséhez szükséges, arany jutalmak után kutatnak. Minden új világ - számos egyéb mellett - hemzseg a csodabogár szereplőktől, behemót főellenfelektől, csille-kihívásoktól, arcade játékoktól, vetélkedőktől, és többfős játékoktól!

 

Jellemzők:

  • EGY ÚJ HAVER-PÁROS BEMUTATKOZÁSA!Yooka és Laylee a platformer szórakozáshoz szükséges képességek fantasztikus arzenáljával büszkélkedhet, amelyeket a csúszómászó árus Trowzer segítségével nyithatnak meg és bővíthetnek. 
  • JÁRD A SAJÁT UTADAT!: Vásárolj és nyiss meg képességeket szabadon, dönts kedvenc világaid bővítése mellett, hogy azok még nagyobb és komplexebb játszótereid legyenek, és használd az egyedi Tonic játékmenet módosítókat, hogy még jobban testreszabd játékstílusod. Minden játékosnak egy különleges élményben lesz része.
  • A MODERN KOR COLLECT-EM-UP JÁTÉKA: Keresd meg a fényes, gyűjthető tárgyakat - és más, értékes anyagokat - mint például a kétfunkciós Pillangó Energia, vagy a trükkös Szellemírók! 
  • FELEDHETETLEN SZEREPLŐK: Találkozz rengeteg, a legendás platformjátékok művészi és audio csapatai által életre keltett emlékezetes karakterrel, akikkel jó eséllyel a jövőben is összefutsz majd a Playtronic Univerzumban - és győzd le őket. Készülj fel a morgás, a visítás és a csipogás minden változatára.
  • EGY ÁLOMSZERŰ SOUNDTRACK: David Wise (Donkey Kong Country) és Grant Kirkhope (Banjo-Kazooie) közös munkájából egy dallamos remekmű született! De tényleg, tisztítsd ki a füleidet - egy igazi élményben lesz részük. 
  • EGY CSAPAT VAGYTOK!: Hozd létre saját haver-duódat és kalandozz a Yooka-Laylee kooperatív módjában! A második játékos egy egyedi kooperatív szereplőt irányítva az ellenfelek elkábításával és a trükkös kihívásokban segítheti Yooka-t és Laylee-t. Senkit sem kell cipelni.
  • ÉS RENGETEG MÁS...: Fedezz fel egyedi bossharcokat, csille-kihívásokat, retró hangulatú arcade játékokat, vetélkedőket és több mint 8 különleges multiplayer játékot!

 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére