XCOM: Complete Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

XCOM: Complete Pack PC (digitális kód)

XCOM: Complete Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.610 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +47 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

XCOM: Complete Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az X-COM: Complete Pack a következő címeket tartalmazza:

X-COM: UFO Defense
Irányítsd a világ vezetői által alapított X-COM szervezetet, hogy visszaverd az egyre növekvő idegen fenyegetést. Lehetőségek: Az UFO-k lelövése csak a kezdet: ezt követően komolyan felszerelt katonákat kell különböző helyszínekre küldened, hogy megvizsgálják a lezuhant UFO-t.

X-COM: Terror from the Deep
A háború folytatódik…az X-COM: UFO Defense egy galaktikus harctérre vezényelt, az X-COM: Terror from the Deep pedig teljesen új szintre emeli az idegen terrort.
A Föld gyengeségét kihasználva az X-COM űrbéli ellenségei váratlanul taktikát váltanak és egy óriási második csapást indítanak bolygónk ellen.

X-COM: Apocalypse
Valami gonosz jár ma este a városban…

A Föld az emberi túlnépesedéstől, a kicsinyes konfliktusoktól és a földönkívüli invázióktól szenved. A lakosság nagyvárosokba tömörült, melyekből az egyik első Mega Primus. 2084: Az Utópia darabokra tört, a társadalom összeomlott és civil zavargások uralkodnak Mega Primusban. A várost ördögi idegenek terrorizálják.

X-COM: Interceptor
Visszatértek…a kegyetlen idegenek ezúttal el akarják pusztítani a Földet és uralkodni az új határon. Az X-COM parancsnokaként egyedül a Te feladatod megvédeni az emberiséget és az űrben folyó bányászati tevékenységet. 

X-COM: Enforcer
X-COM: a Föld titkos, idegenekkel küzdő szervezete. Helyszín: Amerika - a XXI. század kezdetén. Feladat: A földönkívüliek megsemmisítése.

© 1994-2012 Take-Two Interactive Software, Inc. Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, 2K Games, Firaxis Games, XCOM, and XCOM: Enemy Unknown, and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. The ratings icon is a trademark of the Entertainment Software Association. Unreal® is a registered trademark of Epic Games, Inc. Unreal® Engine, Copyright 1998-2012, Epic Games, Inc. Uses Bink Video Technology. Copyright © 1997-2012 by RAD Game Tools, Inc. This software product includes Autodesk® Scaleform® software, © 2012 Autodesk, Inc. Autodesk, and Scaleform are registered trademarks or trademarks of Autodesk, Inc., and/or its subsidiaries and/or affiliates in the USA and/or other countries. © 2012 NVIDIA Corporation. All rights reserved. NVIDIA, the NVIDIA logo, PhysX, The way it’s meant to be played, and 3D Vision are trademarks or registered trademarks of NVIDIA Corporation in the U.S. and other countries. All rights reserved. Dolby and the double-D symbol are trademarks of Dolby Laboratories. DTS and the DTS Symbol are registered trademarks of DTS, Inc. and DTS Digital Surround is a trademark of DTS, Inc. All other marks are property of their respective owners.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére