XCOM 2: War of the Chosen DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

XCOM 2: War of the Chosen DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A XCOM 2: War of the Chosen DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi XCOM 2: War of the Chosen DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

XCOM 2: War of the Chosen DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Használatához szükséges az XCOM 2 alapjáték Steam változata. A telepítés során internetkapcsolatra van szükség az egyszeri, Steam-alapú hitelesítéshez.

 

 

 

 

Az XCOM® 2: War of the Chosen a 2016-ban megjelent, díjnyertes stratégiai játék kiegészítője.

Az XCOM® 2: War of the Chosen új tartalommal színesíti az ADVENT elleni küzdelmet: új lázadó frakciók alakulnak a Földet fenyegető földönkívüli megszállók ellen. Válaszképpen új ellenség tűnik fel: a „Chosen” egyetlen célja az, hogy újra elfogja a parancsnokot. A kiegészítő új hősosztályokat tartalmaz a „Chosen” ellensúlyozására, valamint új ellenségekkel, küldetésekkel, helyszínekkel és a stratégiai játékmenet kibővítésével teszi még teljesebbé a játékélményt.

 

 

ÚJ FRAKCIÓK ÉS HŐSOSZTÁLYOK
Három új frakció erősíti a Föld lázadóit: a Reaper, a Skirmisher és a Templar nevű csoport, amelyek mindegyike egyedi képességekkel és egymásnak ellentmondó elvekkel rendelkezik. A frakciók nagy erejű hősökkel járulnak hozzá a küldetések sikeréhez, és új lehetőségekkel gazdagítják a stratégiai összetevőt.

CHOSEN
A Chosen a legravaszabb ellenfél, amellyel az XCOM erőinek valaha szembe kellett nézniük – tagjai egyedi erősségekkel és gyengeségekkel bírnak, amelyeket az új hadjáratok során ismerhetsz majd meg. A Chosen hajtóvadászatot indított az XCOM parancsnoka ellen, és célja elérésének érdekében kész elfogni, kivallatni és megölni az XCOM katonáit. A Chosen a stratégiai összetevőbe is átszivárog, és komoly veszélyt jelent az XCOM globális műveleteire. Kutasd fel és rohand le a Chosen erődítményeit, és számolj le velük egyszer s mindenkorra.

ÚJ FENYEGETÉS: AZ ADVENT ÉS EGY ÚJ FÖLDÖNKÍVÜLI ERŐ
Egy új, Spectre nevű, halálos földönkívüli ellenség jelent meg a harctéren, amely képes elkészíteni az XCOM-katonák sötét másolatait. Dolgozz ki új taktikákat az új fenyegetés, valamint az ADVENT Purifier és a telepatikus képességekkel rendelkező ADVENT Priest támadásainak kivédésére.

ÚJ JÁTÉKKÖRNYEZETEK ÉS KÜLDETÉSI CÉLOK
Indulj taktikai küldetésekre új játékhelyszíneken, a megszálló idegenek biológiai fegyverei által lakhatatlanná tett városoktól a föld alatti alagutakig és a xenoformált vadonokig.

TOVÁBBFEJLESZTETT STRATÉGIAI ÖSSZETEVŐ
Ápold az XCOM és a frakciók közti kapcsolatot, és akadályozd meg a Chosen hadműveleteit az Avenger fedélzetéről. Adj ki új ellenállási parancsokat (Resistance Orders) az egyéni stratégiád szolgálatában. A katonák, tudósok és mérnökök mostantól titkos küldetésekre (Covert Actions) indulhatnak, amelyek sikeres teljesítés esetén ellátmánnyal és a frakciókkal való kapcsolat javulásával jutalmaznak.

ÚJ TESTRESZABÁSI ÉS ÚJRAJÁTSZÁSI LEHETŐSÉGEK
A katonák és a megfelelő csapattársak között szoros kapcsolat alakítható ki, és ezzel új képességek és készségek oldhatók fel. A SITREP rendszer dinamikusan új módosítókkal színesíti a taktikai összetevőt, hogy minden küldetés új kihívás elé állítson. A hadjáratok speciális beállításaival finomhangolhatod a játék hosszúságát és nehézségét.

CHALLENGE MODE
Vesd be a tökéletes stratégiát az új, rendszeresen frissülő közösségi kihívások során, és szerezd meg a globális ranglista első helyét. De vigyázz, minden kihívásnál csak egy esélyt kapsz!

TERJESZD AZ ELLENÁLLÁS HÍRÉT
Szabd testre katonáidat, fotózd le őket, majd készíts szűrők, feliratok és hátterek felhasználásával egyedi ellenállási plakátokat, amelyek a játékban is megjelennek, és megoszthatók a barátaiddal.

 

Az XCOM® 2 szükséges. Külön kapható.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/ 

© 2017 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM és XCOM 2 márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére