XCOM 2: Shen's Last Gift DLC PC (digitális kód)

XCOM 2: Shen's Last Gift DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.073 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +31 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

XCOM 2: Shen's Last Gift DLC (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Nyomozz az ADVENT „Lost Towers” nevű telepén, ahová Lily Shen főmérnök is elkíséri az egységedet halott apja titokzatos utolsó projektje után kutatva. Ismerj meg egy különleges új katonaosztályt pusztító erejű, újszerű harci képességekkel, stratégiai mechanikával és testreszabási lehetőségekkel.

A csomag az XCOM2 Reinforcement Pack és az XCOM2 Digital Deluxe Edition része. Ha már megvetted az XCOM2 Reinforcement Pack vagy az XCOM2 Digital Deluxe Edition kiadványt, NE vásárold meg ezt a tartalmat újra, különben kétszer fogod kifizetni.

 

©1994-2016 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM és XCOM2 márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Unreal® Engine, Copyright 1998-2015, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Unreal® az Epic Games, Inc. bejegyzett védjegye. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2015, RAD Game Tools, Inc. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2015 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. Egyes elemek © 2002-2015 by NVIDIA® Corporation. Minden jog fenntartva. Az arcok animációja a FaceFX eszközzel történt. © 2002-2015, OC3 Entertainment Inc. és licencadói. Minden jog fenntartva. Minden más védjegy a bejegyzett jogbirtokosok tulajdonát képezi.

A termék használatának feltétele a következő, harmadik félhez kapcsolódó végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/ 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére