XCOM 2 Reinforcement Pack PC (digitális kód)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.149 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +62 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

XCOM 2 kiegészítő csomag

 

Erősítsd meg az ellenállók sorait ezzel a három részből álló - egyben kedvezőbb áron megvásárolható* - tematikus DLC csomaggal, amelynek minden eleme egyedi csavarral gazdagítja a játékmenetet: egyebek mellett új küldetésekkel, idegenekkel, fegyverekkel és még extrémebb lehetőségekkel katonáid testreszabására. 

  • „Anarchy’s Children” - a felkelést a középpontba állító, még drámaibb katona-testreszabási lehetőségeket nyújtó DLC (Megjelenés: 2016. tavasz).
  • „Alien Hunters” - új játékmenetet tartalmazó DLC, amelyben az XCOM egy elit, idegenekre vadászó egységként az "uralkodó" idegenek nyomait követi. Emellett egy új küldetést, újabb lehetőségeket katonáid testreszabására, erősebb fegyvereket és péncélzatokat tartalmaz. (Megjelenés: 2016. nyár).
  • „Shen’s Last Gift” - egyedi, bővíthető fegyverekkel, páncélzattal, és testreszabási lehetőségekkel rendelkező, vadonatúj katona-osztályt, valamint egy sztoriközpontú küldetést és térképet tartalmaz. (Megjelenés: 2016. nyár).

 

Futtatásához szükséges a - külön megvásárolható - XCOM 2 alapjáték megléte.

 

* A DLC csomag ára alacsonyabb, mintha az - esetleg külön megvásárolható - letölthető tartalmakat egyenként vásárolnád meg. Amennyiben megvásároltad a DLC csomagot, kérjük ne vásárold meg a csomagban megtalálható DLC-ket külön. Amennyiben már rendelkezel az XCOM 2 Digital Deluxe Edition kiadásával NE vásárold meg ezt a csomagot, mert az említett kiadás már rendelkezik ezekkel a tartalmakkal.

 

 

 

 

©2015 Take-Two Interactive Software, Inc. Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM, XCOM 2, and their respective logos are trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére