XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

XCOM 2 Collection (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

XCOM 2:
A Földet idegenek uralják, akik fényes jövőt ígérnek az emberiségnek, de sötét terveket rejtegetnek. Egy gerillacsapat vezetőjeként szállsz szembe a lehetetlennel: globális szinten kell felszítanod az ellenállást, hogy leszámolj a földönkívüli fenyegetéssel, és megmentsd az emberiséget a kihalástól. 

XCOM 2: War of the Chosen:
Az XCOM® 2: War of the Chosen bővítmény új tartalommal színesíti az ADVENT elleni küzdelmet: új lázadó frakciók alakulnak a Földet fenyegető földönkívüli megszállók ellen. Válaszképpen új ellenség tűnik fel: a „Chosen” egyetlen célja az, hogy újra elfogja a parancsnokot. Ez a kiegészítő új hősosztályokat tartalmaz a „Chosen” ellensúlyozására, valamint új ellenségekkel, küldetésekkel, helyszínekkel és a stratégiai játékmenet kibővítésével teszi még teljesebbé a játékélményt.

NÉGY DLC CSOMAG: 

 1. Resistance Warrior Pack: Tedd egyénivé lázadó egységeid külsejét bónusz öltözékekkel, fejfedőkkel, egyedi páncélzattal és arcfestéssel. Emellett azonnal elérhetővé válik a régi háború egyik túlélője a barakkodban, hogy bevethesd a harcok során.
 2. Anarchy’s Children: Ez az ellenállási témájú tartalomcsomag több mint 100 új, különleges testreszabási lehetőséget tartalmaz az XCOM-katonák összes páncéljához. A módosítások csak a külsőt érintik, a katonák statisztikáira nincsenek hatással.
 3. Alien Hunters: Alakítsd új fegyverekkel és páncélzattal felszerelt földönkívüli elitcsapattá az XCOM katonáit, akiknek az idegenek Ruler egységeivel kell szembenézniük. Az ellenség a teljes kampány során a katonáidra vadászik majd. A csomag emellett kisebb külső frissítéseket tartalmaz a katonák és az Avenger számára, valamint egy új küldetést, amelyben Bradford összekötőtiszt vezetésével, egy régi barát iránymutatásait követve indul harcba egy szakasz.
 4. Shen’s Last Gift: Nyomozz az ADVENT „Lost Towers” nevű telepén, ahová Lily Shen főmérnök is elkíséri az egységedet halott apja titokzatos utolsó projektje után kutatva. Ismerj meg egy különleges új katonaosztályt pusztító erejű, újszerű harci képességekkel, stratégiai mechanikával és testreszabási lehetőségekkel.

 

Főbb jellemzők:

 • A MENEKÜLŐ XCOM: Vedd át az idegen ellátóhajóból kialakított mobil XCOM-főhadiszállás, az Avenger irányítását. Az új, rugalmas játékmenet jóvoltából eldöntheted, hogy merre indulsz a csapataiddal, hogyan szerzel támogatást, és mikor szállsz szembe az ellentámadásba lendülő idegenekkel.
 • TOBOROZZ ELLENÁLLÓKAT: Az öt, egyedi képességfával rendelkező katonaosztály segítségével a taktikai céljaidnak megfelelő harcosokat hozhatsz létre. 
 • TAKTIKAI GERILLAHARC: A megújult játékmenet nagyobb taktikai rugalmasságot tesz lehetővé a harc során. Használj álcát, és támadd meg lesből az ellenség őrjáratait. Zsákmányolj értékes felszerelést és más tárgyakat. Ments meg kiemelt fontosságú szövetségeseket és elesett bajtársakat, eljuttatva őket a kivonási pontra.
 • ÚJFAJTA ELLENSÉG: Számos ellenfél vár a rettegett, új idegen fajoktól a földönkívüli rezsim ADVENT nevű rendfenntartóiig, amelyek mind más-más taktikai kihívást teremtenek. 
 • KUTATÁS, INNOVÁCIÓ ÉS FEJLESZTÉS: Hozz létre és rendezz be új helyiségeket az Avenger fedélzetén, új harci készségekkel ruházva fel az XCOM egységeit. Tudósaiddal és mérnökeiddel kutatásokat végezhetsz, új technológiákat fejleszthetsz ki, és a kiválasztott taktikának megfelelően alakíthatod a fegyverzetet és a páncélokat.
 • MINDEN KÜLDETÉS ÚJ KIHÍVÁST JELENT: Harcolj a világ minden táján, erdőségekben, az idegenek uralma alatt álló nagyvárosokban vagy a földönkívüliek bázisainak szívében. A pályák, küldetések és célok szinte végtelen számú kombinációja vár. 
 • KÉSZÍTS EGYEDI MODOKAT: A közösségi eszközökkel saját hadjáratot, taktikai játékmenetet, földönkívülieket, osztályokat és stratégiai játékösszetevőket hozhatsz létre, majd megoszthatod alkotásaidat a Steam Műhelyben.
 • NÉZZ FARKASSZEMET AZ ELLENSÉGGEL TÖBBSZEMÉLYES MÓDBAN: Keverd az emberekből és az idegen lényekből álló osztagokat, és csatázz véletlenszerűen generált pályákon.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

A telepítés során internetkapcsolatra van szükség az egyszeri, Steam-alapú hitelesítéshez.

© 2017 Take-Two Interactive Software, Inc. A Take-Two Interactive Software, Inc., 2K, Firaxis Games, XCOM és XCOM 2 márkák, valamint a kapcsolódó logók a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére