WWE 2K18 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ!

WWE 2K18 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ!
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A WWE 2K18 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ! már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi WWE 2K18 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ! vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő sport játékaink között:

WWE 2K18 (PC) DIGITÁLIS + BÓNUSZ! ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Vedd meg a Digital Deluxe Edition változatot vagy rendeld elő a WWE 2K18 játékot, és tiéd lehet Kurt Angle WWE Hall of Famer két játszható verziója: a WWE „American Hero” (2001) és az ECW „Wrestling Machine” (2006).


Visszatér a WWE történetének legsikeresebb játéksorozata: itt a WWE 2K18! A címlapján Seth Rollins Superstart szerepeltető WWE 2K18 minden eddiginél közelebb visz a ringhez: kőkemény akció, lenyűgöző grafika, dráma, izgalom; új játékmódok és meccstípusok, testreszabási lehetőségek sokasága, és persze minden, amit megszerettél a WWE 2K sorozatban. „Be Like No One.”

 

Jellemzők:

Minden idők legvalószerűbb WWE videojátéka!
A létező legrealisztikusabb WWE videojáték még izgalmasabbá vált: nyolcfős meccsek, új fogásrendszer és súlyérzékelés, több ezer új animáció és nagy kiterjedésű kulisszák mögötti terület vár. Az új renderelési motor jóvoltából a WWE 2K18 vizuálisan is megújul, és sohasem látott módon kelti életre a WWE drámai pillanatait.

MyCAREER
Az új MyCAREER elindít a dicsőség felé vezető úton – dolgozz keményen, és vár a WrestleMania! Fedezd fel a WWE világát: barangolj a kulisszák mögött, beszélgess a WWE Superstar gladiátoraival, szerezz szövetségeseket és ellenségeket, és dolgozd ki a következő meccsek stratégiáját!

ROAD TO GLORY
Bekerülhet valaha MyPLAYERed a WWE Hall of Fame tagjai közé? Itt a vadonatúj ROAD TO GLORY! Versengj online, és szerezz feloldható tartalmakat, erősítőket és fejlesztéseket MyPLAYERed számára, miközben biztosítod a helyedet a valódi WWE-eseményekkel, köztük a PPV-adásokkal párhuzamosan megtartott különleges eseményeken.

Dinamikus Creation Suite 
A páratlanul összetett testreszabási eszközök és az új Custom Match jóvoltából minden eddiginél egyedibb WWE-élményt élvezhetsz! A sokoldalú Creation Suite még összetettebb Create-a-Superstar, Create-a-Video és Create-an-Arena funkciókat ígér.

Komolyan, A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB ROSTER!
Légy a ring királya a kedvenc WWE- és NXT-harcosaiddal, no meg a legendás Superstarokkal! Nem viccelünk, a WWE 2K18 minden idők legteljesebb rosterét kínálja a legnagyobb WWE/NXT Superstar és Legend gladiátorokkal, akik valaha a WWE ringjébe léptek! 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2005–2017 Take-Two Interactive Software, Inc. és leányvállalatai. A 2K, a 2K logó és a Take-Two Interactive Software a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Fejlesztette a YUKE’S Co., Ltd. A YUKE’S Co., Ltd. márkanév és logó a YUKE’S Co., Ltd. védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A WWE műsorai, valamint a kapcsolódó személynevek, képek, külsők, szlogenek, birkózófogások, védjegyek, logók és jogvédett szellemi termékek a WWE és leányvállalatai kizárólagos tulajdonát képezik. © 2017 WWE. Minden jog fenntartva. Minden más védjegy, logó és jogvédett szellemi termék a bejegyzett birtokosok kizárólagos tulajdonát képezi.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére