WWE 2K17 Season Pass (PC) DIGITÁLIS

WWE 2K17 Season Pass (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.223 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +93 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

WWE 2K17 Season Pass (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Használatához szükséges a WWE 2K17 alapjáték Steam verziójának megléte.

 

A WWE 2K17 Season Pass jóvoltából még több tartalommal színesítheted a játékot, és kedvezményt kapsz a DLC-k árából! Benne: Accelerator, MyPlayer Kick Start, NXT Enhancement Pack, Legends Pack, Future Stars Pack, New Moves Pack és Hall of Fame Showcase! Az összes Season Pass bérlettel elérhető tartalom 2017. március 31-ig megjelenik.

 

Accelerator:

Add meg te az összes WWE Superstar és Legend besorolását, illetve képességszintjét a játékban! Az Accelerator pack jóvoltából az összes WWE Superstar és Legend játékost feloldhatod, az alternatív külsőkkel együtt!

 

MyPlayer Kick Start:

Add meg a kezdőlökést MyCareer Superstar karakterednek a WWE 2K17 MyPlayer Kick Start segítségével! Turbózd fel egyedi Superstar karaktered karrierjét!

 

NXT Enhancement Pack:

Itt az NXT! Ünnepeld velünk a márkát, amely hatalmas rajongótábort szerzett magának világszerte: megérkezett a WWE 2K17 NXT Enhancement Pack! A tiéd lehet Apollo Crews, Nia Jax és Shinsuke Nakamura játszható karaktere, és 50%-kal több pontot szerezhetsz MyCareer Superstarod számára, amíg az NXT meccsein harcolsz.

 

Legends Pack:

Gyarapítsd a rosteredet, és játssz a WWE történetének legnagyobb legendáival a WWE 2K17 Legends Pack jóvoltából! Olyan legendák bőrébe bújhatsz, mint Brutus „The Barber” Beefcake, Eddie Guerrero, Greg „The Hammer” Valentine, Sycho Sid és Tatanka.

 

New Moves Pack:

Több mint 35 új fogással gyarapíthatod az arzenálodat. Tedd mozgásképtelenné ellenfeleidet a Swingout Neckbreaker segítségével, akár Charlotte; vesd rájuk magad a kötélzetről a Zack Ryder-féle Elbro Dropot használva, vagy lepd meg őket egy Face Wash Combóval, akár Samoa Joe. 

 

Future Stars Pack:

Játssz a WWE 5 legnagyobb feltörekvő Superstar harcosával. A Future Stars pack tartalma: Austin Aries, Karl Anderson, Luke Gallows, Mojo Rawley és Tye Dillinger.

 

Hall of Fame Showcase:

Átélheted a WWE történelmi meccseit, köztük a 2016-os Hall of Fame Class eseményeit, és új, játszható karaktereket, öltözékeket és arénákat kaphatsz! A meccsek között megtalálod egyebek mellett a Sting vs. Ric Flair (1988), a Cactus Jack és Diamond Dallas Page vs. The Fabulous Freebirds (1992), a Papa Shango vs. The Godfather, valamint a Big Boss Man vs. The Big Show összecsapásokat is.

 

 

 

 

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

© 2005–2017 Take-Two Interactive Software, Inc. és leányvállalatai. A 2K, a 2K logó és a Take-Two Interactive Software a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye, illetve bejegyzett védjegye. A WWE műsorai, valamint a kapcsolódó személynevek, képek, külsők, szlogenek, birkózófogások, védjegyek, logók és jogvédett szellemi termékek a WWE és leányvállalatai kizárólagos tulajdonát képezik. © 2017 WWE. Minden jog fenntartva. 

 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére