Worms WMD PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Worms WMD PC (digitális kód)

Worms WMD PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
5.490 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +55 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Worms WMD PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
A kukacok eddigi legpusztítóbb játékukkal térnek vissza. Gyönyörű, kézzel rajzolt 2D megjelenésével, vadonatúj fegyvereivel, a crafting, a járművek és az épületek bevezetésével, valamint néhány közkedvelt klasszikus fegyver és játékelem visszatérésével a Worms W.M.D az eddigi legjobb worms élményt nyújtja.

Küzdd át magad az egyre nehezebbé váló kampány 30 szintjén a rendelkezésedre álló új és klasszikus fegyverek arzenáljával. Használd az eddig soha nem látott járműveket és okozz káoszt az ellenség soraiban, vagy vesd be magad az épületekbe, hogy taktikai előnyhöz juss, miközben megpróbálod uralmad alá hajtani a csatateret!

Harcolj akár öt ellenféllel a fergeteges, totális - csapatonként 8 féreg részvételével zajló - kukacháborúban, amelyet lokálisan vagy online vívhatsz. Lapítsd ki ellenfeleidet a Betonszamárral. Szaggasd őket kukaccafatokra a Szent Kézigránáttal. Zúdíts rájuk pusztítást helikoptereiddel a magasból, vagy taszítsd őket a feledés homályába tankoddal. 80 fegyverével és kiegészítőjével a Worms minél kaotikusabb, annál jobb!

  • Csodálatos 2D látvány – A Worms ötlet eddigi legjobb megvalósítása egy teljesen új kukaccal, és lélegzetelállító, digitálisan rajzolt 2D grafikával.
  • Járművek – A sorozat történetében először megjelenő járművekkel a kukac hadviselés szintet lépett. Urald a tájat a harcrakész tankokkal, emelkedj a levegőbe helikopterekkel, hogy felülről oszd a halált, az egyéb lehetőségek mellett!
  • Épületek – A behúzott nyakkal, épületekben lapuló, közvetlen támadásoktól védett férgekkel könnyen juthatsz taktikai előnyökhöz!
  • Craftolás – Vége az unalomnak, miközben az ellenségeid lépnek! Ragadd meg a craftoló ládákat, amelyek a játék alatt az égből hullnak alá, és alkosd meg a fegyverek rettenetesen felfejlesztett változatait! Az Elektromos Bárány, a Bazooka Pite és a Szent Aknagránát mind csak arra vár, hogy ellenségeidre szabadítsd őket!
  • Klasszikus Worms fizika és játékmenet – A teljes egészében megújult játékmotor újrateremti a sorozat rajongói által leginkább kedvelt részek hangulatát, valamint visszahozza az imádott régi Nindzsakötelet.
  • Vadonatúj és klasszikus fegyverek – Több mint 80 fegyver és kiegészítő, köztük régi ismerősökkel és az arzenál olyan új tagjaival, mint a Sunyi Telefonaksi, a Nemkívánatos Ajándék és az OMG-csapás.
  • Fixen Felszerelt Fegyverek: Mintha a 80 fegyver és kiegészítő nem lenne elég! Szerte a tájon számos, különféle típusú fegyver van szétszórva, amelyekkel háborúskodó férgeid MÉG NAGYOBB pusztítást vihetnek véghez!
  • Fergeteges egyjátékos-, valamint online és lokális többjátékos hadviselés – A Worms W.M.D az egyjátékos Kiképző Küldetések, Hadjárat Missziók és Kihívások armadájával betárazva érkezik. Képezd ki magad, és irány az online csatatér, ahol olyan többjátékos módokban garázdálkodhatsz, mint például a térképenként akár hat fős, csapatonként 8 kukac részvételével zajló rangsorolt csaták! 
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 64-Bit
Processzor: i5 2.5GHz (Quad-Core)
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVidia GTX 650
DirectX verzió: 11
Egyéb megjegyzések: a rendszerkövetelmények még nem véglegesek és változhatnak

KÉPGALÉRIA:

Worms WMD PC (digitális kód)
 
Worms WMD PC (digitális kód)
 
Worms WMD PC (digitális kód)
 
Worms WMD PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére