Wolfenstein Youngblood (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs)

Wolfenstein Youngblood (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Wolfenstein Youngblood (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Wolfenstein Youngblood (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Wolfenstein Youngblood (PC) DIGITÁLIS (Bethesda.net kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Apja lányai! 
  


A Wolfenstein: Youngblood az első modern, kooperatív Wolfenstein kaland.

A Wolfenstein II eseményei után tizenkilenc évvel BJ Blazkowicz eltűnt egy küldetés során a nácik által megszállt Párizsban. Harcedzett apjuktól kapott, több éves kiképzést követően BJ ikerlányai, Jess és Soph kénytelenek akcióba lendülni..

Küzdj egy barátod oldalán, vagy játssz egyedül. Lépj szintet, fedezz fel és teljesíts küldetéseket, hogy egyebek mellett új képességeket, fegyvereket, modulokat, és a megjelenésedet megváltoztató cuccokat nyiss meg, melyekkel teljessé teheted játékstílusodat és testre szabhatod megjelenésedet.

A Wolfenstein: Youngblood az eddigi legnyíltabb Wolfenstein élményt nyújtja. A párizsi katakombák szívében fekvő új műveleti bázisodon megtervezheted mikor és hogyan támadod meg és rombolod a náci rezsimet.

 

© 2019 Bethesda Softworks LLC, egy ZeniMax Media cég. A MachineGames, az Arkane, a Bethesda, a Bethesda Softworks, a ZeniMax és a kapcsolódó logók a ZeniMax Media Inc. bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. A Wolfenstein, az id, az id Software, az id Tech és a kapcsolódó logók az id Software LLC bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és / vagy más országokban. Minden jog fenntartva.

Wolfenstein®: A Youngblood ™ egy kitalált történet, amely az 1980-as években, egy alternatív univerzumban játszódik. A nevek, karakterek, szervezetek, helyek és események vagy képzeletbeliek, vagy fiktív módon vannak ábrázolva. Ennek a játéknak a története és tartalma nem szándékozik és nem is értelmezhető semmilyen módon a náci rezsim hiedelmeinek, ideológiáinak, eseményeinek, cselekedeteinek, személyeinek vagy magatartásának elismeréseként, vagy dicsőítéseként, valamint háborús bűneinek, népirtásának és más emberiesség elleni bűncselekményeinek bagatellizálásaként.

 

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére