Wild Romance (PC) DIGITÁLIS

Wild Romance (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.099 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +21 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Wild Romance (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Japánban a tokiói életet megelégelve, Kazuma visszatér vidéki szülővárosába, ahol belefut négy osztálytársnőjébe. Amikor a lányok véletlenül felfedik, hogy nem csupán emberek, hanem valójában mágikus állatszellemek emberi testben, elkezdődik a folyamatos flörtölés és felfedezés.

Sumire a róka, a csapat vezetője. Anyaösztönei mellett erős benne a fizikai kapcsolat iránti vágy. Tsubaki a macska, egyben a második számú vezető. Tudja mit akar, és nem nyugszik, amíg meg nem szerzi. Aoi a kutya, a legfiatalabb négyük közül. Engedelmes, tele van energiával, és szeret férfi társa kedvében járni. Az utolsó lány, Nazuna egy 'tanuki' - vagyis japán mosómedve. Okos, csábítóan kreatív elmével, de egyben bajkeverő is.

Kövesd Kazuma történetét, ahogy megismeri szülővárosa rejtett titkait és felfedezi a természetfeletti világot. Kalandjai közt a hegyi piknikek, a nyári fesztiválok, és az istenekkel való kardcsörték mellett, a természetes, forró vizű japán forrásban való meztelen megmártózás is helyet kap.

A japán népmesékben a youkai-ok varázslatos teremtmények, vagy természetfeletti szellemek, akik gyakran szerepelnek a fantasy irodalomban. A Norn/Miel, a játék fejlesztője egy neves japán stúdió, számos hasonló stílusú játékkal. Ez a cím a Zoo Corporation első angol fordítása, amely egy japán stílusú kalandjátékból készült, és ami reméljük elnyeri a tetszésed.

Figyelem: a Wild Romance-ben rengeteg flörtölést és meztelenséget tartalmaz, de nem található benne kifejezetten szexuális tartalom.


Wild Romance Developed by Norn / Miel. Published globally by Zoo Corporation. Copyright 2016 all rights reserved.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére