When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS

When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

When Ski Lifts Go Wrong (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A When Ski Lifts Go Wrong játékban a hegyek lábánál indulsz és a csipkézett, csupasz hegyvonulatokra utazol. Gondold át alaposan, hogy mit teszel a gondosan megtervezett helyszíneken, hogy minden utas elérje az úticélját. 

A valósághű fizika egyet jelent a valósághű katasztrófákkal. 

Építs változatos létesítményeket, kezeld a drótkötél feszességét, és vezesd át deszkásaidat a veszedelmes terepeken - csak tőled függ, hogy találkoznak-e veszélyekkel, vagy sem.

 

TÖBB MINT 100, KIHÍVÁSOKBAN GAZDAG SZINT

Építs különböző létesítményeket és infrastruktúrát, mint például felvonókat, gondolákat, ugratókat, hidakat és rámpákat. A rendelkezésedre álló anyagok bölcs használatával egyre erőteljesebb szerkezeteket építhetsz, ahogy egyre előrébb haladsz a változatos kampányban. A spórolással pénzt takarítasz meg, de ezzel veszélyezteted az utasok biztonságát, ami vicces következményekkel járhat! 

 

EREDETI FIZIKAI FEJTÖRŐK

Öltsd magadra egy hegyi üdülőhely mérnökének mesés szerepét, és tanuld meg a kötelek fizikáját; ismerd meg a behatásokat és igénybevételeket, amelyek hatással lesznek az általad épített szerkezetekre. Válts szabadon a Build Mode (Építő mód) és a Simulation Mode (Szimulációs mód) között, amikor csak akarod.

 

EXTRÉMSPORTOK

Az építkezés után végre élvezd a sportot is! Válassz téli és nyári tevékenységek közül: próbáld ki a snowboardot, a síelést, a motorozást, a kerékpározást és további sportokat… Vedd át az irányítást ridereid felett, és élvezd a friss hegyi levegőt, hogy még rendeltetési helyükre juttasd őket, és megszerezd a hőn áhított első helyet a ranglistán. 


A KÖTÉL VÉGÉN

Tartsd szem előtt a költségeket, és pipáld ki az összes bónusz célt, hogy az online ranglisták élén végezz. Szerezd meg az összes trófeát, élvezd a rejtvényeket az egyszerű zöldektől az extrém nehézségű feketékig.

 

SANDBOX ÉPÍTŐMÓD

Miután alaposan megismerted a When Ski Lifts Go Wrong, lejtőit, hozza létre a sajátjaidat a könnyen kezelhető pályaszerkesztőben, ahol az egyetlen korlátod a képzeleted. jelenti.

 

STEAM MŰHELY

Teszteld mérnöki képességeidet a közösség többi tagja által létrehozott alkotásokon.

 

KÖZÖSSÉGI MEGOSZTÁS

Ugorj fejest a kalandba, és oszd meg a közösséggel a legbüszkébb vagy legkatasztrofálisabb visszajátszásaidat a beépített gif és mp4 exportáló eszközzel, ami megkönnyíti a visszajátszások és alkotások online megosztását. 

 

When Ski Lifts Go Wrong™ & © Hugecalf Studios. A Curve Digital Publishing Limited licence alapján.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére