We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

A csomag tartalma:

- We Happy Few játékszoftver
- szezonbérlet

We Happy Few Digital Deluxe Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Deluxe Edition kiadás az alábbiakat tartalmazza:

  • We Happy Few játék
  • We Happy Few - Season Pass

 

A Season Pass három, a jövőben megjelenő csomagot tartalmaz a We Happy Few játékhoz. Mindegyik kiegészítőben egy új kalandot találsz, amely Wellington Wells leghírhedtebb lakóinak történeteit meséli el. A Season Pass megvásárlásával mindhárom kiegésztítőhöz kedvezményes áron juthatsz hozzá.

A We Happy Few Season Pass megvásárlásával a szezonbérlet minden jövőbeli tartalmához hozzáférhetsz a játékon belül, azok megjelenését követően.

 


We Happy Few egy néhány kevésbé borzalmas emberről szóló mese, akik megpróbálnak elmenekülni Wellington Wells városában folytatott, a vidám tagadás által jellemzett életükből. Ebben az 1960-as évekbeli, alternatív Angliában a beilleszkedés a legfontosabb. Vagy harcolsz, vagy beolvadsz a drogok által eltompított lakosok közé, akik többsége nem túl kedves azokhoz az emberekhez, akik nem tartják be normálisnak nem éppen nevezhető szabályaikat.


Fedezd fel a retrofuturisztikus város sötét múltját, miközben Wellington Wells három - egyedi erősségekkel és gyengékkel rendelkező - csendesen lázadó polgárának egymással összefonódó történetét játszod végig, amelyben szembenéznek múltjukkal, felkészülnek a jövőre, és e mesterséges vigyorba fagyott társadalom megszokott rendjébe kevésbé illeszkedő tevékenységekben vesznek részt.

 

Főbb jellemzők:

Retrofuturisztikus, 1960-as évekbeli Anglia
Ismerj meg egy olyan várost a retrofuturisztikus 1960-as évekbeli Angliában, amelyet elpusztított a háború, és téveszmésen boldog emberek építettéj újjá. Wellington Wells városában minden olyan vidámnak tűnik, az utaktól, a lakókon át, egészen a mindenütt jelenlévő televíziós személyiségig, Jack bácsiig! De ez a világ valójában az összeomlás szélén táncol. Gyere, és fedezd fel sötét múltját, és tudd meg, hogy lakói mitől lettek ilyen bámulatosan boldogok.

Három összefüggő narratíva
Játssz a három tökéletlen szereplőként, akik felfedezik saját kapcsolatukat a Wellington Wells újjáépítését övező eseményekkel. Minegyikük egyedi történettel rendelkezik amelyben különböző módon értelmezik és reagálnak a körülöttük zajló eseményekre. Utad során - miközben mindegyiküket irányítva megbújsz, beilleszkedsz, vagy épp harcolsz és ellenállsz - sötét humorban, reménysugárral, és talán még némi megváltással is találkozol.

A saját disztópiád
A We Happy Few-ban nincs két ugyanolyan végigjátszás. Míg Wellington Wells lakóimindig arra törekszenek, hogy megbizonyosodjanak róla, valóban bevetted-e napi Joy adagodat, a procedurálisan generált világ gondoskodik arról, hogy a We Happy Few élményed mindig különböző és egyedülálló legyen. Wellington Wells soha nem pont olyan, mint ahogyan emlékszel rá.

Dobj be egy Joy-t... vagy ne. A döntés a tiéd.
Szabd teljesen testre a We Happy Few élményedet:

  • Válassz a többféle nehézségi fokozat közül, amelyek egyaránt megfelelnek a kezdő és tapasztalt játékosok igényeinek,
  • Mazochista vagy? Próbáld ki a permadeath (permanens halál) opciót!,
  • Gyűjts recepteket, guberálj tárgyakat, és craftold fegyverek, eszközek, és szerszámok tucatjait, 
  • Lopakodj, zúzz, vagy olvadj be a rejtvények és találkozások során, és
  • Harcolj az általad craftolható őrült fegyverekkel, vagy épp puszta kézzel, hogy ne ölj meg senkit!!

 

©2018 Compulsion Games Inc. We Happy Few and Compulsion Games are trademarks of Compulsion Games Inc., used under licence. Published and distributed by Gearbox Publishing. Gearbox and the Gearbox Software logo are registered trademarks, and the Gearbox Publishing logo is a trademark, all used courtesy of Gearbox Software, LLC.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére