Warhammer: Chaosbane (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Warhammer: Chaosbane (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer: Chaosbane (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer: Chaosbane (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer: Chaosbane (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Rendeld elő a játékot, és szerezd meg az alábbi játékbeli extrákat:

  • XP bónusz
  • 4 Helmets Pack - sisakcsomag

 

A háború által megtépázott világban, amelyet a mágia ural, Te vagy az Emberek Birodalmának utolsó reménye a Káosz hordái ellen. Játssz egyedül, vagy akár négyesben a helyi vagy online kooperatív módban, válaszd ki hősödet az egyedi és kiegészítő képességekkel rendelkező 4 karakterosztályból, és készülj fel a Régi Világ legerősebb tárgyait is felvonultató, epikus csatákra.

  • AZ ELSŐ HACK ÉS SLASH játék, amely a Warhammer Fantasy világában játszódik egy olyan új történet segítségével kerül elmesélésre, melyet Mike Lee (a Black Library egyik szerzője) írt, zenéjét pedig Chance Thomas szerezte.
  • KEGYETLEN CSATÁK: küzdd át magad a több mint 180 különböző képességet használó szörnyetegek hordáin, Nuln csatornáitól kezdve egészen a romos utcákig Praag városában. Aktiváld pusztító Vérszomj képességedet, hogy kiverekedd magad a legveszélyesebb helyzetekből.
  • 4 KARAKTER OSZTÁLY, amelyek mindegyike egyedi képességekkel és testreszabási lehetőségekkel rendelkezik: a Birodalom katonája, aki a súlyos sérüléseket is túléli, a közelharcra szakosodott Törpe, a High Elf, aki varázslattal képes távolról sebezni, és a Wood Elf, aki halálos csapdák állítására képes, és mindenki másnál jobban bánik az íjjal!
  • XXL-ES BESTIÁRIUM több mint 70, a Káosz Isteneket szolgáló szörnnyel és egyedi főellenfelekkel. Harcolj Nurgle szolgái, Khorne ivadékai, és más gonosz lények hullámai ellen!
  • KOOPERATÍV JÁTÉKRA OPTIMALIZÁLVA: legyen szó egy- vagy legfeljebb 4 fős, helyi vagy online játékról, a kasztok szinergiája és a felhasználói felület kifejezetten a kooperatív játék figyelembevételével készült. Kombináld a különböző képességeket és erőket a még pusztítóbb hatás érdekében.
  • NAGYFOKÚ ÚJRAJÁTSZHATÓSÁG A történet mód, a Boss Rush mód, a számtalan pálya és a rendszeres frissítések gazdag és változatos játékélményt nyújtanak. A 10 nehézségi szinttel pedig biztosan megtalálod a számodra megfelelő kihívást, amely próbára teszi képességeidet.


Warhammer: Chaosbane © Copyright Games Workshop Limited 2019. A Chaosbane, a Chaosbane logó, a GW, a Games Workshop, a Warhammer, a The Game of Fantasy Battles, a kétcsóvájú üstökös logó és az összes kapcsolódó logó, illusztráció, kép, név, lény, faj, jármű, helyszín, fegyver, karakter és ezek hasonmásai vagy ® vagy TM, és/vagy © Games Workshop Limited, amely jogok a világon különböző módokon kerültek bejegyzésre. Használatuk licenc alapján történik. Kaidja a Bigben Interactive, fejlesztette az Eko Software. Minden jog fenntartva a megfelelő tulajdonosok számára.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére