Warhammer: Chaosbane Deluxe Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Warhammer: Chaosbane Deluxe Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer: Chaosbane Deluxe Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer: Chaosbane Deluxe Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer: Chaosbane Deluxe Pack (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Rendeld elő a játékot, és szerezd meg az alábbi játékbeli extrákat:

 • XP bónusz
 • 4 Helmets Pack - sisakcsomag

A Deluxe Edition tartalmai:

 • 4 állatot tartalmazó Pet-csomag
 • Egy sor egyedi hangulatjel minden karakterhez
 • Gold Boost
 • 4 napos korai hozzáférés

A háború által megtépázott világban, amelyet a mágia ural, Te vagy az Emberek Birodalmának utolsó reménye a Káosz hordái ellen. Játssz egyedül, vagy akár négyesben a helyi vagy online kooperatív módban, válaszd ki hősödet az egyedi és kiegészítő képességekkel rendelkező 4 karakterosztályból, és készülj fel a Régi Világ legerősebb tárgyait is felvonultató, epikus csatákra.

 

 • AZ ELSŐ HACK ÉS SLASH játék, amely a Warhammer Fantasy világában játszódik egy olyan új történet segítségével kerül elmesélésre, melyet Mike Lee (a Black Library egyik szerzője) írt, zenéjét pedig Chance Thomas szerezte.
 • KEGYETLEN CSATÁK: küzdd át magad a több mint 180 különböző képességet használó szörnyetegek hordáin, Nuln csatornáitól kezdve egészen a romos utcákig Praag városában. Aktiváld pusztító Vérszomj képességedet, hogy kiverekedd magad a legveszélyesebb helyzetekből.
 • 4 KARAKTER OSZTÁLY, amelyek mindegyike egyedi képességekkel és testreszabási lehetőségekkel rendelkezik: a Birodalom katonája, aki a súlyos sérüléseket is túléli, a közelharcra szakosodott Törpe, a High Elf, aki varázslattal képes távolról sebezni, és a Wood Elf, aki halálos csapdák állítására képes, és mindenki másnál jobban bánik az íjjal!
 • XXL-ES BESTIÁRIUM több mint 70, a Káosz Isteneket szolgáló szörnnyel és egyedi főellenfelekkel. Harcolj Nurgle szolgái, Khorne ivadékai, és más gonosz lények hullámai ellen!
 • KOOPERATÍV JÁTÉKRA OPTIMALIZÁLVA: legyen szó egy- vagy legfeljebb 4 fős, helyi vagy online játékról, a kasztok szinergiája és a felhasználói felület kifejezetten a kooperatív játék figyelembevételével készült. Kombináld a különböző képességeket és erőket a még pusztítóbb hatás érdekében.
 • NAGYFOKÚ ÚJRAJÁTSZHATÓSÁG A történet mód, a Boss Rush mód, a számtalan pálya és a rendszeres frissítések gazdag és változatos játékélményt nyújtanak. A 10 nehézségi szinttel pedig biztosan megtalálod a számodra megfelelő kihívást, amely próbára teszi képességeidet.


Warhammer: Chaosbane © Copyright Games Workshop Limited 2019. A Chaosbane, a Chaosbane logó, a GW, a Games Workshop, a Warhammer, a The Game of Fantasy Battles, a kétcsóvájú üstökös logó és az összes kapcsolódó logó, illusztráció, kép, név, lény, faj, jármű, helyszín, fegyver, karakter és ezek hasonmásai vagy ® vagy TM, és/vagy © Games Workshop Limited, amely jogok a világon különböző módokon kerültek bejegyzésre. Használatuk licenc alapján történik. Kaidja a Bigben Interactive, fejlesztette az Eko Software. Minden jog fenntartva a megfelelő tulajdonosok számára.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére