Warhammer 40000 Space Marine PC (digitális kód)

Warhammer 40000 Space Marine PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
Stílus:
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40000 Space Marine PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40000 Space Marine PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció játékaink között:

       

Vásárolj digitálisan, gyors és egyszerű!

Warhammer 40000 Space Marine PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Öltsd magadra a fáradhatatlan űrgárdisták páncélját és verd vissza a túlerőben lévő idegeneket halálos fegyverarzenálod segítségével. Merülj el a tudományos fantasztikus irodalom valaha létrehozott leggazdagabb világának semmihez sem fogható kegyetlenségében.

Te vagy Titus százados, az Ultramarines rendház számtalan csatát látott veterán űrgárdistája, a Warhammer 40,000: Space Marine hőse. Orkok milliói özönlöttek el egy Birodalmi Kohóvilágot, a soha véget nem érő háborút vívó emberiség bolygó méretű gyárainak egyikét. Nem engedheted át ellenségeidnek, de óvakodj e világ árnyainak mélyén rejtező fenyegetéstől.

Mivel a felmentő flotta érkezése várat magára, Titus századosra és űrgárdistáira hárul a kulcsfontosságú létesítmények védelme. Osztaga élén lánckarddal és sorozatvetővel száll szembe az emberiség ellenségeivel.

  • Zsigeri küzdelem – Légy félelmet nem ismerő, megállíthatatlan űrgárdista. Nem bújsz el, nem rettensz meg semmitől, bármit elpusztítasz, ami az utadba áll.
  • Hadd arasson a halál – Az innovatív harcrendszernek hála lőfegyveredet közelharcira cserélni nem tart tovább egy szempillantásnál. Sosem nyújtott még ekkora élvezetet ellenfeleid elpusztítása.
  • Ismerd meg a Warhammer 40,000 komor jövőjét – Ámulj el a lenyűgöző tájak, a halálos ellenfelek, a pusztító harc és a mérhetetlen rombolás láttán.
  • Küzdj meg az interneten – Alkosd meg saját űrgárdistákból vagy káoszgárdistákból álló osztagodat és vegyél részt az akár 16 fős online küzdelmekben. Szerezz tapasztalatot, oldj fel új fegyvereket és páncélokat, szabd testre a Devestator, Assault és Tactical Marine karakterosztályokat.Warhammer 40,000: Space Marine - Copyright © Games Workshop Limited 2010. Space Marine, the Space Marine logo, GW, Games Workshop, the Games Workshop logo, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, Warhammer 40,000 Device, 40,000, the Double-headed Eagle device and all associated marks, logos, places, names, creatures, races and race insignia/devices/logos/symbols, vehicles, locations, weapons, units and unit insignia, characters, products, illustrations and images from the Warhammer 40,000: Space Marine game and the Warhammer 40,000 universe are either ®, TM and/or © Games Workshop Ltd 2000-2010, variably registered in the UK and other countries around the world, and used under license. All Rights Reserved. Developed by Relic Entertainment. SEGA, Relic Entertainment and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of SEGA. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are the property of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére