Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm PC (digitális kód)

Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.050 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Warhammer 40,000: Dawn of War - Soulstorm PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Warhammer 40,000: Dawn of War – Soulstorm az egész műfajt meghatározó, kritikusok által elismert valósidejű stratégiai játék, a Dawn of War harmadik, és egyben utolsó kiegészítője. A Soulstorm két új hadsereggel példátlanul magasra, immáron kilencre emeli a Dawn of War-ban megtalálható frakciók számát, miközben a meglévőket is új egységekkel gyarapítja. A Dark Crusade kiegészítőben bemutatkozott forradalmi metajáték most már interplanetáris léptékben zajlik, tehát egy egész csillagrendszerért küzdenek a játékosok. A többi kiegészítővel együtt a Soulstorm a valaha megjelent legnagyobb és leginkább részletgazdag valósidejű stratégiai játékká teszi a Dawn of Wart.

Jellemzők:
 

  • Két új hadsereg – A történet alakításán túl stratégiai lehetőségek tengerét nyitja meg előttünk a Dawn of Warban megtalálható frakciók számát kilencre emelő a két új hadsereg, amelyek erőforrásként használják a hívők és a bukottak lelkeit.
  • Csatanővérek – A Császár szent inkvizíciójának katonai szárnya csekély létszámát rettenetes hatalommal pótolja. Küzdelemben csak az űrgárdisták képesek felülmúlni őket. A Sisters Repentia szertartási belezőitől az ámulatba ejtő Penitent Engine-ig a csatanővérek félelmetes erőt képviselnek.
  • Sötét eldák – A Webway járatrendszerének legtávolabbi zugából származnak az eldák megrontott és eltorzított rokonai. Mindenki gyűlöli és rettegi ezeket a félelmetes martalócokat, akik kézitusában szemkápráztató gyorsaságukra támaszkodnak. Megmérgezett, megbénított ellenfeleiken még azelőtt rajtaüthetnek, majd tovább is állhatnak, mielőtt megérkezne az erősítés.
  • Új légi egységek – A 41. évezred stratégiai hadviselésében új dimenziót nyitnak a seregekben felbukkanó, az égből halált záporozó légi egységek.
  • Brutális felsőbbrendűség – Vívj háborút egy egész csillagrendszerben a Dark Crusade-ben bemutatkozott metatérkép interplanetáris léptékűre duzzasztott változatában. Szabadíts fel, vess béklyóba, vagy semmisíts meg egész világokat miközben rászabadítod a galaxisra hadseregeid dühét. A játékosok mostantól egy egész csillagrendszerért küzdenek, amelyben számos bolygó és hold, összesen 34 térkép (25 a Dark Crusade-ben) vár meghódításra.
  • Továbbfejlesztett testreszabhatóság – Alakítsd hősöd fegyvereit, felszerelését és képességeid kedved szerint ahogy egyre hatalmasabbá válik. Lásd el csapataidat változatos megkülönböztető jelekkel, köztük jelvényekkel, színekkel, zászlókkal és nevekkel. Érdemelj ki achievementeket és medálokat, amelyekkel bizonyíthatod felsőbbrendűségedet az online játékban.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére