Warhammer 40000 Dawn of War III PC (digitális kód)

Warhammer 40000 Dawn of War III PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40000 Dawn of War III PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40000 Dawn of War III PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Warhammer 40000 Dawn of War III PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS: 

Lépj be egy brutális háborúba, melyben három frakció hadakozik egymással.

Miután a titokzatos Acheron bolygón egy végzetes fegyvert találnak, a Dawn of War® III-ban nincs más választásod: szembe kell szállnod ellenségeiddel.

A háború dúlta bolygón, melyet a mohó ork hadúr Gorgutz, az ambiciózus Eldar látnok Macha, és a hatalmas űrgárdista parancsok Gabriel Angelos csapatai tartanak ostrom alatt, a győzelemért folytatott harc a túlélésért folytatott küzdelemmé válik.


ENGEDD SZABADJÁRA AZ ÓRIÁSOKAT: Állítsd hadrendbe a gigantikus hadigépezeteket, és döntsd a mérleg nyelvét magad felé a Dawn of War-széria történetének leghatalmasabb egységeit használva. Fordítsd meg a csata menetét az olyan egységeknek hála, mint a hatalmas Imperial Knight (Űrgárdisták), a csörömpölő Gorkanaut (Ork), vagy a kísérteties Wraithknight (Eldar).

KOLOSSZÁLIS CSATÁK: A Dawn of War epikus harcai és mérhetetlenül hatalmas seregei visszatértek, de minden eddiginél hatalmasabbak! Viselj hadat masszív seregek bevetésével vulkanikus terepen, vagy gigászi csatahajók fedélzetén, miközben azok épp az űrt szelik át.

HÍVD BE A LEGJOBBAKAT: Szőjj teljesen új haditerveket a gyűjthető, fáradhatatlan elit osztagok bevetésével, amelyek mindegyike különleges egyedi képességekkel és bónuszokkal segít új támadási startégiák megnyitásában és kidolgozásában, hogy legyőzd az ellenfeleidet.

PUSZTÍTÓ KÉPESSÉGEK: Okozz óriási pusztítást a csatatéren a  szuper-képességekkel. Lepd meg mit sem sejtő ellenfeleidet az űrgárdisták orbitális bombázásával, az eldák Eldritch Viharával és az orkok Rokkjaival.

HÁROMSZEREPLŐS KAMPÁNY: Tudd meg a váltakozó küldetések során, hogy mi teszi ütőképessé e három erőt. Gyorsan rá fogsz jönni az Űrgárdisták, az Orkok és az Eldarok előnyeire a csatákban, és megismered egy olyan univerzum szabályait, ahol nincsenek se hősök, se gonosztevők... csak háború.

EGY HADSEREG MIND FÖLÖTT: Alakítsd ki a magad univerzális seregét az első pillanattól kezdve: nyerj csatáról csatára hűséges csapatok oldalán, mind a kampány kihívásban bővelkedő küldetései, mind a többjátékos küzdelmek során.

EGY ÚJ ONLINE ÉLMÉNY: Vigyél végbe hadseregeddel hatalmas pusztítást az online, kooperatív játékmódban. Csatlakozz a multiplayer játékosok közösségéhez és kovácsolj új szövetségeket - aztán rúgd fel a paktumokat újdonsült "barátaiddal"  a robbanékony, kaotikus és kompetitív pályákon.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére