Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód)

Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +63 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
       
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A díjnyertes Relic Entartainment fejlesztésében készült Dawn of War II bevezet a kritikusok által elismert valósidejű stratégiai játéksorozat következő felvonásába. Foglald el helyed a kíméletlen háború frontvonalában, vezess egy elit csapásmérő osztagot és mentsd meg a galaxist. 

A gyors és akciódús valósidejű stratégiai játékmenetre fókuszáló Dawn of War II eddig nem látott módon kelti életre a Warhammer 40,000 tudományos-fantasztikus univerzumát. Éld át testközelből az összecsapások brutalitását a grandiózus hadjárat során. Bonyolódj ellenfeleiddel véres kézitusába és használj távolsági fegyvereket. Vezesd és készítsd fel a csatára a legkiválóbb harcban edzett csapásmérő erőt, amivel csak a galaxis szolgálhat.

Jellemzők:

  • Taktika és brutális harc a frontvonalban – Ugorj fejest az akcióba és ízleld meg a heves kézitusát, valamint a tűzharcot. Győzz összehangolt támadással. Járj túl ellenségeid eszén, fordítsd a javadra a rombolható környezetet, zúdíts rájuk pusztító zárótüzet, kerülj az oldalukba és semmisítsd meg őket.
  • Nem lineáris egyjátékos hadjárat – Vezess egy elit csapásmérő osztagot, fejleszd csapatod és a parancsnok képességeit.
  • Kooperatív többjátékos mód – Csatlakozz bárhol és bármikor, játszd végig az egyjátékos kampányt egy barátoddal együttműködve.
  • Következő generációs valósidejű stratégiai játék-motor – A Relic saját fejlesztésű Essence 2.0 motorja részletgazdag grafikával és különleges effektekkel teremt filmszerű látványt.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére