Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód)

Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

       

Vásárolj digitálisan, gyors és egyszerű!

Warhammer 40,000: Dawn of War II PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A díjnyertes Relic Entartainment fejlesztésében készült Dawn of War II bevezet a kritikusok által elismert valósidejű stratégiai játéksorozat következő felvonásába. Foglald el helyed a kíméletlen háború frontvonalában, vezess egy elit csapásmérő osztagot és mentsd meg a galaxist. 

A gyors és akciódús valósidejű stratégiai játékmenetre fókuszáló Dawn of War II eddig nem látott módon kelti életre a Warhammer 40,000 tudományos-fantasztikus univerzumát. Éld át testközelből az összecsapások brutalitását a grandiózus hadjárat során. Bonyolódj ellenfeleiddel véres kézitusába és használj távolsági fegyvereket. Vezesd és készítsd fel a csatára a legkiválóbb harcban edzett csapásmérő erőt, amivel csak a galaxis szolgálhat.

Jellemzők:

  • Taktika és brutális harc a frontvonalban – Ugorj fejest az akcióba és ízleld meg a heves kézitusát, valamint a tűzharcot. Győzz összehangolt támadással. Járj túl ellenségeid eszén, fordítsd a javadra a rombolható környezetet, zúdíts rájuk pusztító zárótüzet, kerülj az oldalukba és semmisítsd meg őket.
  • Nem lineáris egyjátékos hadjárat – Vezess egy elit csapásmérő osztagot, fejleszd csapatod és a parancsnok képességeit.
  • Kooperatív többjátékos mód – Csatlakozz bárhol és bármikor, játszd végig az egyjátékos kampányt egy barátoddal együttműködve.
  • Következő generációs valósidejű stratégiai játék-motor – A Relic saját fejlesztésű Essence 2.0 motorja részletgazdag grafikával és különleges effektekkel teremt filmszerű látványt.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére