Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Sons of Cadia DLC (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Sons of Cadia DLC (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Sons of Cadia DLC (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Sons of Cadia DLC (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Sons of Cadia DLC (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Warhammer 40,000: Sanctus Reach alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Vörös Waaagh feltartóztathatatlannak tűnik: Grukk Face-Rippa és orkjai a Sanctus Reach rendszerben tombolnak, és a bolygók egymás után kerülnek a zöldbőrűek markába. Milliárdok halnak meg, és nem látni, hol ér véget az idegenek támadása. 
 
Alaric Prime bolygója az a hely, ahol Jakren Stein kastellán utolsó védvonalát felállította. Cadia e büszke fia tudja, hogy se a visszavonulás, se a megadás nem jöhet szóba. Csak a győzelem vagy a halál maradt!
 
Az általa vezetett férfiak és nők mindannyian a háború tüzében edzett kivételes egyének, akik bármikor készek meghozni a legnagyobb áldozatot. Bátor, a végsőkig hűséges katonák, akik habozás engedelmeskednek bármely parancsnak.  Tudják, hogy kizárólag rettenthetetlenségük és bátorságuk az, ami a fényt a sötétségtől védelmezi. Ők a birodalom első, utolsó, és gyakran egyetlen védvonala. Ők az Astra Militarum!
 
A Sons of Cadia a Warhammer 40.000: Sanctus Reach játékot első alkalommal bővíti egy új hadviselő féllel: az Astra Militarummal, amelyet Birodalmi Gárda néven is ismernek! A Birodalom hatalmas hadseregének parancsnoksága - 27 új egység, 4 hős és különleges karakter - csak rád vár! 
 
Az Astra Militarum áll a hosszú, új egyjátékos kampány középpontjában. Küzdd át magad a 9 történet-szcenárión, és tedd még ütőképesebbé saját Astra Militarum zászlóaljadat az egységek új képességekkel (amelyekből több, mint 70 van) történő felfejlesztésével. 
 
Alkalmazz ehhez a hadsereghez alakított új taktikákat, a tömeges gyalogság hullámokban, tüzérségi támogatással történő bevetésétől, az ellenséges védelmet áttörő támadó harckocsi-ékeken át, egészen a magasan képzett specialistákig. Ha pedig lecsökkenne a csapatok harci szelleme, vess be egy komisszárt, aki emlékezteti a katonáidat a kkötelességükre...

 

Főbb jellemzők:

  • Egy teljesen új hadviselő fél, az Astra Militarum, amely saját, egyedi játékstílussal rendelkezik!
  • 27 új egység! Új csapatok, elit gyalogság, járművek, harckocsik, repülők, Birodalmi Lovagok, és még egy Morkanaut is!
  • 4 új hős valamint új képességekkel rendelkező különleges karakterek!
  • Egy új képesség progresszió-fa!
  • Egy új, 9 szcenárió hosszúságú kampány amelyet az Astra Militarum szemszögéből játszhatsz!
  • Új típusú harcmező és új térkép objektumok! Ontsd a vért Alaric Prime hómezőin!

 

 

 

 

 

Warhammer 40,000: Sanctus Reach © Copyright Games Workshop Limited 2017. Sanctus Reach, the Sanctus logo, GW, Games Workshop, Space Marine, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, the ‘Aquila’ Double-headed Eagle logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Published by Slitherine Ltd. Developed by Straylight Games and Slitherine Ltd. All rights reserved to their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére