Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Legacy of the Weirdboy DLC (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Warhammer 40,000: Sanctus Reach alapjáték Steam változatának megléte.

A vérontás és a pusztítás új szintre lépett: Big Redd da Warphead, Grukk Face-Rippa’s jobbkeze és a Red Waaagh! egyik legfontosabb harcosa vezeti orkjait a Dominus-sziget meghódítása során. Terve, hogy megnyitja a warpot, és megszorongassa a farkas torkát a Szent Hegy elleni csapással. Egy ilyen támadás - amennyiben sikerrel járna - alapjaiban rengetné meg Alaric Prime birodalmi védelmét. A teljes Sanctus Reach sorsa forog kockán...
 
A Warhammer 40,000: Sanctus Reach a Legacy of the Weirdboy kiegészítővel tér vissza! A Sanctus Reachhez készült elős bővítményben az orkokat irányíthatod küldetésükben, hogy mindenkit megöljenek és megsemmisítsenek, aki csak az utukban áll. Előre Gork (és Mork) nevében!
 
Játszd végig az új kampányt az orkokként, a hatalmas új hős, Big Redd tetteit követve. Parancsolj új egységeknek, és használj számtalan új képességet, hogy megöld az ellenségeidet! Fedezz fel a kampány és a skirmish módban eddig nem látott taktikai lehetőségeket és új célokat. Nézz szembe egy sokkal jobb mesterséges intelligenciával, és készül fel a vérontásra. Rengeteg vérre. Gyerünk!

 

Főbb jellemzők:

  • Egy új ork kampány – vezesd a zöldbőrűeket a Dominus-sziget elleni csapásuk során
  • Új ork és Űrfarkas egységek – parancsolj olyan egységeknek, mint a Painboy vagy a Venerable Dreadnought
  • Teljes ork frakció – az orkok brutálisabbak, mint korábban bármikor. Rengeteg új képesség, és új egységfejlődési rendszer áll a rendelkezésedre.
  • Egy új játszható hős - Big Redd, a vad weirdboy, aki inkább meghal, minthogy lelassítsa brutális támadását
  • Új győzelmi feltételek – győzd le ellenfeledet a megfelelő mennyiségű zsákmány megszerzésével, vagy a 'zászló elfoglalásával'
  • Továbbfejlesztett történetmesélés – merülj el a háború és a pusztítás magával ragadó történetében az új illusztrált sztorik révén

 

 

 

 

 

Warhammer 40,000: Sanctus Reach © Copyright Games Workshop Limited 2017. Sanctus Reach, the Sanctus logo, GW, Games Workshop, Space Marine, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, the ‘Aquila’ Double-headed Eagle logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Published by Slitherine Ltd. Developed by Straylight Games and Slitherine Ltd. All rights reserved to their respective owners.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére