Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Horrors of the Warp (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Horrors of the Warp (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Horrors of the Warp (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Horrors of the Warp (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer 40,000: Sanctus Reach - Horrors of the Warp (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Warhammer 40,000: Sanctus Reach alapjáték Steam változatának megléte.

 

Az Adeptus Astartes által üldözött Ork Mogrok kétségbeesett lépésre szánta el magát: Alaric Prime-on egy warphasadékot nyitott.

Ezzel a bolygó az őrület új mélységeibe zuhan, miközben tombol a háború. A káosz démonok hordái özönlenek elő a szakadékból, azzal fenyegetve, hogy lerohanják a Sanctus Reach rendszert. 
A Birodalom utolsó bástyájaként csak az Űrfarkasok állják a káoszdagály útját. Ha elesnek, az egész rendszer elveszik, és az összes eddig kiontott vér mindhiába volt.

És ez az oka annak, hogy egy tapodtat sem fognak engedni. A Császár nevében, foggal-körömmel fognak harcolni a vad örvényben, legendás harcosokkal vállvetve. Így születnek a mondák - vérben és káoszban.Warhammer 40,000: Sanctus Reach új kiegészítővel tér vissza. Vezesd az Űrfarkasokat a Sanctus Reach kampány utolsó fejezetében: Logan Grimnar káptalanja ismét tanúbizonyságot tesz hősiességéről a 16 szcenárióból álló egyjátékos kampányban. A Horrors of the Warp kampányban új veszélyes fenyegetéssel kell szembenézned: a Káosz démonokkal. Szükséged lesz arra, hogy alkalmazkodj és testre szabd taktikáidat, miközben ezzel az elképzelhetetlen új ellenséggel harcolsz. 

A Káosz démonok emellett új, játszható frakcióként is bekerültek a Skirmish módba, és rengeteg új, a különböző káosz-isteneknek szentelt egységgel rendelkeznek. Nurgle, Slaanesh, Khorne és Tzeentch szolgái és bajnokai új, a Warpból származó hatalmas képességeikkel készen állnak arra, hogy lerohanják mind az orkok, mind a Birodalom erőit. A Bloodletterek, őrült Káoszivadékok, rothadt Plague Drone-ok, és a pokoli Soul Grinder-ek hordái... a káosz bugyrai nagyon mélyek.

Főbb jellemzők:

  • Új egyjátékos kampány. Vezesd át az Űrfarkasokat a Horrors of the Warp kampány 16 szcenárióján. Száll szembe a démoni dagállyal, amely Alaric Prime világát az őrület örvényébe taszította.
  • Bónusz ork küldetés, amely megadja az alaphelyzetet az Űrfarkasok kampánya előtt. 
  • A Káoszdémonok egy új, játszható skirmish és multiplayer frakció. 17 új egység várja parancsaidat: démoni csapatok és a Káosz isteneket imádó bajnokok állnak rendelkezésedre.
  • Új hősök és képességek: vezess olyan új, hatalmas káoszbajnokokat a csatába, mint a hatalmas Lord of Skulls, aki egy igazi ördögi behemót.

 

Warhammer 40,000: Sanctus Reach © Copyright Games Workshop Limited 2017. A Sanctus Reach, a Sanctus logó, a GW, a Games Workshop, a Space Marine, a 40K, a Warhammer, a Warhammer 40,000, 40,000, az ‘Aquila’ kétfejű sas logó, és az összes kapcsolódó logó, illusztráció, kép, név, lény, faj, jármű, helyszín, fegyver, karakter és ezek hasonmásai vagy ® vagy TM, és/vagy © Games Workshop Limited, amely jogok a világon különböző módokon kerültek bejegyzésre. Használatuk licenc alapján történik. Kiadja a Slitherine Ltd. Fejlesztette a Straylight Games és a Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva a megfelelő tulajdonosok számára.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére