Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Gladius Prime a régészet miatt volt érdekes a birodalom tudósai számára. Gyarmatosítása során ősi ereklyékre bukkantak, amelyek bepillantást engedtek a bolygó homályos múltjába. De nem csak relikviák voltak. Valami felébredt - egy kimondhatatlan rettenet, régmúlt időkből, Gladius lakói pedig a túlélésért folytatott szörnyű háború csapdájában találták magukat.  

Gladius Prime egykoron a béke bolygója volt. Most csak a háború létezik.

A Warhammer 40,000: Gladius – Relics of War a rettegés és az erőszak világába vezet. Négy hadviselő fél csap össze a bolygó erőforrásainak megszerzéséért folytatott brutális háborúban. 

A Warhammer 40,000 univerzumának első 4X körökre osztott stratégiai játékában négy frakció egyikét vezetheted: az Astra Militarum, az Űrgárdisták, az Orkok, és a Necronok mindegyike saját különleges játékmenettel, technológiai fával, egységekkel, és hősökkel rendelkezik.

Nézz szembe a kihívásokat tartogató mesterséges intelligenciával, működj együtt, vagy versenyezz barátaiddal, és idegenekkel a világ minden tájáról.


Felfedezni! (eXplore)
Játssz a saját játékstílussal és technológiai fával rendelkező, négy ikonikus Warhammer frakció (Astra Militarum, Űrgárdisták, Orkok, Necronok) egyikét irányítva. Fedezz fel egy véletlenszerűen létrehozott, különleges jellemzőkkel, és a csapataid morálját megtépázó, veszélyes élővilággal rendelkező bolygót. Szerezd meg az ellenőrzést hatalmas ősi ereklyék felett, amelyek előnyt biztosítanak számodra a rivális frakciók ellen.

Terjeszkedni! (eXpand)
Építs városokat, épületeket, és erődítményeket, hogy kiterjeszd birodalmad határait. Állíts fel egy hadsereget, hogy eltipord ellenségeidet. Gyűjts erőforrásokat, és kutass ki új technológiákat, hogy mozgásban tartsd és fejleszd hadigépezetedet.

Kizsákmányolni! (eXploit)
Játssz végig egy más-más történetet a különböző hadviselő felekkel, és Gladius Primeon - a bolygón, amelyet megrontott a warp - kibontakozó sorsukkal. Végezetül, amikor a por és a csatazaj elül, csak egy frakció győzedelmeskedhet.

Megsemmisíteni! (eXterminate)
Parancsolj a pusztító fegyverek széles arzenáljának, hozz rendeleteket városaidban, és hajts végre taktikai hadműveleteket. Toborozz hősegységeket, amelyek egyedi képességekkel rendelkeznek, és különleges felszerelésekkel - a továbbfejlesztett gránátoktól egészen a múltbéli hatalmas ereklyékig - ruházhatóak fel. Ahogy egységeid a ranglétrán előrehaladva egyre erősebbek lesznek, úgy válnak ügyed igazi bajnokaivá.

 

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War © Copyright Games Workshop Limited 2017. Gladius - Relics of War, the Gladius - Relics of War logo, GW, Games Workshop, Space Marine, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, the ‘Aquila’ Double-headed Eagle logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under licence. Published by Slitherine Ltd. Developed by Proxy Studios and Slitherine Ltd. All rights reserved to their respective owners.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére