Warhammer 40,000: Gladius - Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Gladius - Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Gladius - Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Gladius - Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer 40,000: Gladius - Reinforcement Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


A tartalom használatához szükséges a Warhammer 40,000: Gladius alapjáték Steam változatának megléte

 

Új egységek csatlakoznak a harchoz!

Ahogy a háború egyre intenzívebbé válik, úgy érkeznek az erősítések a frontvonalakra. A Gladius Prime feletti uralomért harcoló négy hadsereg főparancsnoksága olyan csapatokat küld harcba, amelyek felboríthatják az egyensúlyt. Azonban egy új, alattomos ellenség is lesben áll az árnyékokban megbújva: kivárták a megfelelő pillanatot, és most készen állnak arra, hogy lecsapjanak...
A Reinforcement Pack öt új egységgel bővíti Gladius Prime csatatérét! 

Frakciónként egy új - plusz egy semleges - egység vár, amelyek új szerepet töltenek be a csatában, megnövelve az összes parancsnok számára elérhető stratégiai lehetőségeket. 


Tempestus Scions (Astra Militarum)
A Militarum Tempestus Scions egységeire a reguláris csapatok gyakran félelemmel és gyűlölettel tekintenek  - nem ritkán a „dicsőséges fiúk” és a „nagy játékkatonák” gúnynévvel is illetik őket. Azonban ez semmit sem jelent maguknak a Scions katonáinak. A titkos akciókra és a gyors bevetésű taktikákra képzett egységek magabiztosan indulnak a harcba, tudva, hogy minden cselekedetük a Birodalom javát szolgálja.


Halhatatlanok (Necronok)
Már a biotranszfer előtt is a Halhatatlanok a Necrontyr elit katonái voltak, és a galaktikus hódításaik élvonalában harcoltak. Fáradhatatlan fémtestekben újjáéledve, most már a sírvilágok seregeinek rohamcsapatai. Miközben a Necron harcosok csak az ágyútöltelék, amely az ellenség fegyvereit táplálja, a Halhatatlanok jóval értékesebbek a necron Overlordok számára, így ennek megfelelően kerülnek bevetésre is. Erős fegyverzetük és páncélzatuk biztosítja, hogy semmi sem állíthatja meg őket, amíg végre nem hajtják gazdáik céljait, így gyakran a pusztító támadások, vagy a megtorló erejű ellentámadások középpontjában találjuk őket.


Flash Gitz (Orkok)
Háborús fajtájuk leggazdagabb és legellenszenvesebb képviselőiként a Flash Gitz a galaxist járva a gyalázatos kalózkodás és az önkényes vandalizmus cselekedeteiben vesz részt. Zsoldosként az ork warbandek szolgálatába szegődnek, miközben a Boyz-ok irigységében és csillogó felszerelésük, valamint csodálatos dakkájuk miatti féltékenységében sütkéreznek. A hivalkodás ellenére azonban a Flash Gitz megadja egy Warboss számára azt a pusztító erőt, amelyért fizetett. Egy fegyveres harcokban, hajóraszálló akciókban és hasonlókban teljességgel halálos, tüzet nyitó Gitz banda tüze kellően pusztító tud lenni. Az energiatöltetek és golyók könyörtelen zápora tölti meg a levegőt, miközben a Flash Gitz áldozatainak darabjai vér- és a láng-virágokban szóródnak szerteszéjjel, hogy aztán a Gitzek kitapossák az életet mindenkiből, aki még ellenállást tanúsít.


Land Raider (Space Marines)
A föld megremeg, az ellenségek pedig félve menekülnek, ha a hatalmas Land Raider csatába indul. Ez a masszívan páncélozott és szinte megállíthatatlan, nemes harcigép falakon tör át, roncsokat tipor el,  miközben sortüzet sortűz után zúdít az ellenségre. Izzó energiasugarak csapódnak az ellenséges harckocsikba, átvágva a páncélozott testükön, lángoló tűzgolyókká változtatva őket. A bolterek töltényei tompa puffanással csapódnak az ellenség húsába, mielőtt undorító, véres cafatokká robbantanák testüket. A leölt ellenfelek száma minden egyes pillanattal emelkedik, ahogy a Land Raider utat tör magának a háborús övezetben, különösen, ha a harckocsi rohamrámpája leereszkedik, és az Adeptus Astartes „utasai” előözönlenek, hogy maguk is hozzájáruljanak a mészárláshoz.


Neophyte hibridek (semleges)

Minden kultista fürge és erős felépítésű - akiket egy életnyi, kemény munka edzett meg, fizikai erejüket és reakcióikat pedig tovább növelik a bennük megbúvó idegen gének. A Neophyte hibridek nem viselik magukon a pátriárka szent érintésének külső jegyeit; ahogy a fajtájuk vezetői mondják, áldásuk inkább lelki, mint testi. Ezek a harmadik és negyedik generációs hibridek már olyan emberszerűek, hogy bárkit könnyedén megtévesztenek - néhányan pedig ahhoz is elég ravaszak, hogy beépüljenek az Astra Militarumba. Azonban amikor a szekta támad, ezek a Neophyte-ok felfedik igazi arcukat. A csatornákból, katakombákból és sötét laktanyákból előözönlő, ellenségeiket túlerővel lerohanó egységek már a hódítás első óráiban képesek elfoglalni egy bolygó védelmét.

 

 

Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War © Copyright Games Workshop Limited 2018. A Gladius - Relics of War, a Gladius - Relics of War logó, a GW, a Games Workshop, a Space Marine, a 40K, a Warhammer, a Warhammer 40,000, 40,000, az ‘Aquila’ kétfejű sas logó, és az összes kapcsolódó logó, illusztráció, kép, név, lény, faj, jármű, helyszín, fegyver, karakter és ezek hasonmásai vagy ® vagy TM, és/vagy © Games Workshop Limited, amely jogok a világon különböző módokon kerültek bejegyzésre. Használatuk licenc alapján történik. Kiadja a Slitherine Ltd. Fejlesztette a Proxy Studios és a Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva a megfelelő tulajdonosok számára.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére