Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War alapjáték Steam változatának megléte. 

A csatánk néha örökkévalónak tűnik. Harcoltunk Hórusz mellett a Terrán, és Abaddonnal Cadiánál. Egy maroknyi ős még Luna pacifikálására is emlékszik, amikor a Hamis Császár mellett harcolva, összezúztuk a génkultistákat.
Igen, egy hosszú, hosszú háborút vívtunk. Mégis, ez alatt a tízezer év alatt Hadtestünk osztatlan maradt hitében, annak ellenére, hogy a Birodalom még mindig áll. 
Amikor Cadia elesett, mi ott voltunk. A Sötét Istenekhez imádkoztunk útmutatásért, és beléptünk a Warpba Abaddon flottája mögött... és ott maradtunk, mintha csak rovarok lennénk néhány halott isten borostyánjában.
Sötét zugokban vándoroltunk, elveszve a Warp örömeiben, amíg űrhajónk meg nem találta ezt a halott bolygót. Ezt a szánalmas világot, amely csak úgy bűzlik a Halott Isten birodalmától, és mástól.
Miért hoztunk ide? Van itt valami, amit meg kell szereznünk a Sötét Istenek számára. Meg fogjuk találni és magunknak követeljük.

A Warhammer 40,000: Gladius egy új játszható frakcióval, a Káosz Űrgárdistákkal  tér vissza.

A Birodalom iránti féktelen gyűlöletükben semmi sem állíthatja meg őket abban, hogy bosszút álljanak. Ezek a Warp erőit használó, ezer háború tapasztalatával rendelkező, pokoli gépeket felvonultató ősi harcosok készen állnak arra, hogy meghódítsák Gladius Prime-ot, megölve és rabszolgaságba taszítva mindazokat, akik ellenállnak. A Hadmester és a Sötét Istenek nevében.

 

A KÁOSZ ÁLDÁSAI

Azok a bajnokok, akik csatában bizonyították rátermettségüket a Sötét Istenek által felajánlott áldásokat kaphatnak, és még Démonhercegi rangra is emelkedhetnek. De vigyázz, mert az Istenek szeszélyesek, és azokat, akiket nem tartanak méltónak, Káoszivadékká változtatják.

A HOSSZÚ HÁBORÚ VETERÁNJAI

A Káosz Űrgárdisták 10.000 éve háborúznak a Birodalom és annak Halott Császára ellen. A Birodalom minden egyes szolgája az ősellenségük: minden Káosz Űrgárdista egység tapasztalattal rendelkezik az Űrgárdisták elleni küzdelem terén, ezért megnövelt morállal és a közelharci pontossággal szállnak harcba

SZENTSÉGTELEN RÍTUSOK

A Káosz városait úgy tervezték, hogy dicsőítsék a Sötét Isteneket és a városok lakóit az Istenek nevében kínozzák. A népesség egy olyan erőforrás, amelyet a Káosz Űrgárdisták felhasználhatnak szentségtelen rítusaikhoz, így jutva átmenetileg jelentős bónuszokhoz, az imádott Istentől függően.

A KÁOSZ JELEI

Hódolj a négy Káosz Isten bármelyikének, és használd fel befolyásodat, hogy különleges, állandó buffokkal (a képességeket átmenetileg megnövelő hatásokkal) ruházd fel egyes egységeidet. A Sötét Istenek nagylelkűek!

 

Warhammer 40,000: Gladius - Chaos Space Marines © Copyright Games Workshop Limited 2019. A Gladius - Chaos Space Marines, a Gladius - Relics of War logó, a GW, a Games Workshop, a Space Marine, a 40K, a Warhammer, a Warhammer 40,000, 40,000, az ‘Aquila’ kétfejű sas logó, és az összes kapcsolódó logó, illusztráció, kép, név, lény, faj, jármű, helyszín, fegyver, karakter és ezek hasonmásai vagy ® vagy TM, és/vagy © Games Workshop Limited, amely jogok a világon különböző módokon kerültek bejegyzésre. Használatuk licenc alapján történik. Kiadja a Slitherine Ltd. Fejlesztette a Proxy Studios és a Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva a megfelelő tulajdonosok számára.

 

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére