Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITÁLIS

Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

"Armageddon, a világ melynek neve a háború, és a tömeges pusztítás szinonímájává vált…" -Lord Commander Solar Eugenian

Nincs béke a csillagok között... a 41. évezredben nincs más, csak háború! 

Az Emberek Birodalmában élünk, a legnagyobb birodalom, amelyet a galaxis valaha is ismert. Több millió bolygó melyeket a császár imádata egyesít.

De nem vagyunk egyedül ...

Egy hatalmas űrbárka sodródik Armageddon felé, a bolygót pedig a háborúra szomjazó brutális orkok fenyegetik. Üdvözlünk a csatatéren!ARMAGEDDON NEM VESZHET EL!

A Warhammer 40,000: Armageddon egy fantasy háborús játék, amely az Armageddonért folytatott második háború idején játszódik. Feladatod a bolygó védelme az Emberek Birodalmaként az ork betolakodókkal szemben. A kampány során három Űrgárdista rendház is csatlakozik hozzád: a Szalamandrák, az Ultragárdisták, és a Vér Angyalok.

Ebben a hexás, körökre osztott osztott stratégiai játékban a játékosok Armageddon Vaslégiójának birodalmi egységeit, valamint a különböző káptalanok Űrgárdistáit vezetik 30 küldetésben az ork invázió ellen, a bolygó ellenséges vidékein, és gigantikus kaptárvárosaiban. 

A játék komplex cselekménnyel rendelkezik, amelyben szerepelnek a Warhammer 40,000 univerzum ismert szereplői is. A kampányban haladva a játékosnak lehetősége van rá, hogy magegységeit átvigye a pályák között

A játékosok Yarrick komisszár és Dante parancsnok oldalán harcolnak a ravasz ork warboss Ghazghkull Thraka ellen, miközben harcedzett veterán egységeiket szecenárióról szcenárióra viszik magukkal, és a megszerzett tapasztalatukat felhasználva korszerűsítik fegyverzetüket.

Mindezen felül a erőteljes és könnyen használható játékszerkesztő biztosítja a kiterjedt modding lehetőségeket.

 

 

Warhammer 40,000: Armageddon © Copyright Games Workshop Limited 2014. Armageddon, the Armageddon logo, GW, Games Workshop, Space Marine, 40K, Warhammer, Warhammer 40,000, 40,000, the ‘Aquila’ Double-headed Eagle logo, and all associated logos, illustrations, images, names, creatures, races, vehicles, locations, weapons, characters, and the distinctive likeness thereof, are either ® or TM, and/or © Games Workshop Limited, variably registered around the world, and used under license. All rights reserved to their respective owners.
Published by Slitherine© Ltd.© Developed by Flashback Games, The Lordz Games Studio and Slitherine© Ltd. ©2014

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére